Ningbo Chanhone International Trading Co., Ltd. er en professionel handelsvirksomhed, der fokuserer på at skabe one-stop-service for udendørsprodukter. Vores produkter dækker udendørs sport, camping køkkengrej, sovepose, vandrestave, campingtelt, udendørs lys, campingstol, campingudstyr, udendørs fritidsartikler og andre aspekter.


Høj kvalitet, moderigtigt design, rimelig pris og professionel service er vores virksomheds kernekonkurrenceevne. . Gennem årene med vores utrættelige indsats er vores produkter bredt anerkendt og betroet af brugerne. Vores produkter er blevet solgt i mange lande, såsom USA, europa, Mellemøsten, Japan osv.


For at holde trit med trenden i The Times og konstant forbedre vores servicebevidsthed for at imødekomme konstant skiftende økonomiske og sociale behov, vil vi konstant forbedre vores virksomheds produkter.


Vi byder nye og gamle kunder fra alle samfundslag velkommen til at kontakte os for fremtidige forretningsforbindelser og gensidig succes. Vi garanterer, at dit valg vil give dig den bedste følelse.


Ningbo ChanHone Co.,Ltd. er leverandør af udendørs produkter med veludstyrede testfaciliteter og stærk teknisk kraft. Oprettet i 2017, fabriksområdet har over 1000 kvadratmeter produktion, forskning og udvikling, og kontorområder, mere end 50 ansatte, produktionsudstyr 20 sæt. Med et bredt udvalg, god kvalitet, rimelige priser og stilfuldt design, vores produkter, herunder camping køkkengrej, sovepose, vandrestave, campingtelt, udendørs lys, campingstol og andre overlevelsesværktøjer.


Vores produkter er bredt anerkendt og betroet af brugere og kan imødekomme løbende skiftende økonomiske og sociale behov, i mellemtiden har vi OEM-forarbejdning for både indenlandske og udenlandske telte og madlavningssæt-mærker i mange år.


Vi byder nye og gamle kunder fra alle samfundslag velkommen til at kontakte os for fremtidige forretningsforbindelser og gensidig succes. Vi arbejder også sammen med kunder om at udvikle et fortroligt produkt og kundespecifikke tjenester ud fra deres vilje. Nogle produkter er CE, FDA, QM Certificeret. Vores produkter er blevet solgt i mange lande, såsom USA, Europa, Mellemøsten, Japan osv. Med venlig hilsen ser frem til at samarbejde med dig i den nærmeste fremtid.