Ningbo Chanhone International Trading Co, Ltd er et professionelt handelsselskab med fokus på at skabe one-stop service til udendørs produkter. Vores produkter dækker udendørs sport, camping køkkengrej, sovepose, trekkingstænger, campingtelt, udendørs lys, campingstol, campingudstyr, udendørs fritidsvarer og andre aspekter.


Høj kvalitet, moderigtigt design, rimelig pris og professionel service er vores virksomheds centrale konkurrenceevne. . I årenes løb med vores utrættelige indsats er vores produkter bredt anerkendt og betroet af brugerne. Vores produkter er blevet solgt i mange lande, såsom USA, Europa, Mellemøsten, Japan osv.


For at følge trenden med The Times og konstant forbedre vores service bevidsthed for at imødekomme konstant skiftende økonomiske og sociale behov, vil vi konstant forbedre vores virksomheds produkter.


Vi byder nye og gamle kunder velkommen fra alle samfundslag til at kontakte os for fremtidige forretningsforbindelser og gensidig succes. Vi garanterer, at dit valg vil give dig den bedste følelse.


Ningbo ChanHone Co., Ltd. er en leverandør af udendørs produkter med veludstyrede testfaciliteter og stærk teknisk styrke. Oprettet i 2017 har fabriksområdet over 1000 kvadratmeter produktion, forskning og udvikling og kontorområder, mere end 50 ansatte, produktionsudstyr 20 sæt.Med en bred vifte, god kvalitet, rimelige priser og stilfulde designs, omfatter vores produkter herunder camping køkkengrej, sovepose, vandrestave, campingtelt, udendørs lys, campingstol og andre redningsværktøjer.


Vores produkter er bredt anerkendt og betroet af brugerne og kan imødekomme konstant skiftende økonomiske og sociale behov, i mellemtiden har vi været OEM -forarbejdning af både indenlandske og oversøiske telt- og kogesætmærker i mange år.


Vi byder nye og gamle kunder velkommen fra alle samfundslag til at kontakte os for fremtidige forretningsforbindelser og gensidig succes, vi arbejder også sammen med kunderne for at udvikle et fortroligt produkt og kundespecifikke tjenester ud af deres vilje. Nogle produkter er CE, FDA, QM Certificeret. Vores produkter er blevet solgt i mange lande, såsom USA, Europa, Mellemøsten, Japan osv. Ser oprigtigt frem til at samarbejde med dig i den nærmeste fremtid.