Aluminium trekking polakker

Du kan vælge tre-sektion eller fire-sektion trekking stænger til udendørs klatring og trekking. Håndtaget er bedst at vælge et lige håndtag, og materialet kan overveje vandreture i aluminium og trekkingstænger i kulstof. Professionelle vandrestokke med diagonale håndtag kan vælges til flad-/markvandring, og materialet kan overveje kulfiberstænger og stænger i aluminiumslegering.
Aluminium trekkingstænger bruger håndledsrem i fuld hånd, som fuldt ud kan matche svingarmens vinkel for at udøve kraft. Styrken er den samme som stål, men vægten er kun en tredjedel af stål. POWER LOCK længdejusteringssystem: Det er praktisk at hurtigt justere længden, mens du bruger handsker, åbne denne lås, du kan justere længden; låst, kan du rette længden.
Vores vandreture i aluminium er blevet solgt i mange lande, såsom USA, Europa, Mellemøsten, Japan osv. Vi byder nye og gamle kunder fra alle samfundslag velkommen til at kontakte os for fremtidige forretningsforbindelser og gensidig succes.
Vores virksomhed kaldes Ningbo ChanHone Co., Ltd. det er en af ​​de indflydelsesrige førende Aluminium trekking polakker producenter og leverandører i Kina. Vores virksomheds succes er at fokusere på mærkernes image. Du kan være sikker på at få tilpasset Aluminium trekking polakker fra os. ChanHone giver også gratis prøve til dig.Vi er gode til mode og nyeste designs, hvis du er interesseret i vores produkter, bedes du kontakte os straks, så giver vi dig tilbudet. Velkommen til at købe hos os.