Baldakintelt

Ningbo ChanHone Co., Ltd. er en professionel virksomhed med fokus på at skabe one-stop service til baldakintelt. Vores produkter dækker udendørs sport, campingudstyr, baldakintelt og andre aspekter.
Baldakinetelt er udstyret med stålramme af høj kvalitet og hvid pulverlakeret overflade for at forhindre rust og ældning; velegnet til brug i forskellige årstider. Dette telt har et stort skyggeområde og kan rumme flere mennesker på samme tid: det er meget velegnet til familiesammenkomster, bryllupper, picnics, sportsbegivenheder, tailgating, udendørs hawkers, håndværksmesser og campingture; det er let at opbevare og transportere efter at have været foldet sammen.
Vores baldakintelt er bredt anerkendt og betroet af brugerne og kan imødekomme konstant skiftende økonomiske og sociale behov. Vi byder nye og gamle kunder velkommen.
Vores virksomhed kaldes Ningbo ChanHone Co., Ltd. det er en af ​​de indflydelsesrige førende Baldakintelt producenter og leverandører i Kina. Vores virksomheds succes er at fokusere på mærkernes image. Du kan være sikker på at få tilpasset Baldakintelt fra os. ChanHone giver også gratis prøve til dig.Vi er gode til mode og nyeste designs, hvis du er interesseret i vores produkter, bedes du kontakte os straks, så giver vi dig tilbudet. Velkommen til at købe hos os.