Camping Lanterne

Campinglygte kan bruges kontinuerligt i mindst 30 timer med tilstrækkelig batterikapacitet (det forudinstallerede batteri i lygten). Fold let eller fold lanternen ud for at åbne eller lukke lanternen, og juster det ønskede lys. Nogle utilsigtede mindre kollisioner eller sprøjtende vand er acceptable.
Campinglygte er et must-have overlevelsesudstyr, specielt designet til at du kan campere, vandre, gå om natten eller lide nødsituationer, strømafbrydelse osv. Vores produkter er blevet solgt i mange lande, såsom USA, Europa , Mellemøsten, Japan osv. Med venlig hilsen ser jeg frem til at samarbejde med dig i den nærmeste fremtid.
Det følgende handler om campinglygte, jeg håber at hjælpe dig med bedre at forstå campinglygte.
Vores virksomhed kaldes Ningbo ChanHone Co., Ltd. det er en af ​​de indflydelsesrige førende Camping Lanterne producenter og leverandører i Kina. Vores virksomheds succes er at fokusere på mærkernes image. Du kan være sikker på at få tilpasset Camping Lanterne fra os. ChanHone giver også gratis prøve til dig.Vi er gode til mode og nyeste designs, hvis du er interesseret i vores produkter, bedes du kontakte os straks, så giver vi dig tilbudet. Velkommen til at købe hos os.