Strandtelt

Vores fabrik kaldes Ningbo ChanHone Co., Ltd. det er en af ​​de indflydelsesrige førende producenter og leverandører i Kina. I årenes løb med vores utrættelige indsats er vores strandtelt bredt anerkendt og betroet af brugerne.

Strandteltets høje stænger holder hele baldakinområdet i fuld højde, øger skyggeområdet og giver nok plads til par, familie og venner til at samles. Det robuste og elastiske Lycra -stof har UPF 50+ beskyttelse og vandtæthed for at skygge din udendørs strandferie.

Strandtelt brug holdbare materialer er ikke bange for at strække og rive. Den rustbeskyttede aluminiumsstang kan foldes op for let transport og installation. Du kan også bygge kompakte strandsolskærme i haver, baggårde, græsplæner, sand, skovture, haver, gruppeaktiviteter, felttræning, Dummerlejre, køretøjsskygger og endda klippelejre. Justér sandankeret eller de to poler for at ændre skyggevinklen og få den bedste solskærm. Forhåbentlig håber at tage hånd med dig for at skabe fremtiden.
Vores virksomhed kaldes Ningbo ChanHone Co., Ltd. det er en af ​​de indflydelsesrige førende Strandtelt producenter og leverandører i Kina. Vores virksomheds succes er at fokusere på mærkernes image. Du kan være sikker på at få tilpasset Strandtelt fra os. ChanHone giver også gratis prøve til dig.Vi er gode til mode og nyeste designs, hvis du er interesseret i vores produkter, bedes du kontakte os straks, så giver vi dig tilbudet. Velkommen til at købe hos os.