Tipi -telt

Ningbo ChanHone Co., Ltd.is en af ​​førende producenter og leverandører i Kina. Vores tipi -telt nyder et ry for kvalitet, etik og service. Virksomheden har også et godt team til at betjene alle kunder.

Tipi telte er mest velegnede til børn. Stoffet er lavet af 100% naturligt og giftfrit. Teltstængerne er lavet af kraftigt fyrretræ uden kemiske lugte og skadelige stoffer. Velegnet til børn, let at samle, børn kan lege i teltet, hvilket giver flere timers spilletid, læser og ser film på et særligt sted på almindelig tid. Med gardiner kan frontklappen lukkes helt, hvilket giver et sikkert personligt rum for børn og opmuntrer dem til at blive uafhængige.
Tipi telte har konkurrencedygtige priser og pålidelige leveringstjenester. Vores produkter er blevet solgt i mange lande, såsom USA, Europa, Mellemøsten, Japan osv. vi forventer at blive din langsigtede partner.
Vores virksomhed kaldes Ningbo ChanHone Co., Ltd. det er en af ​​de indflydelsesrige førende Tipi -telt producenter og leverandører i Kina. Vores virksomheds succes er at fokusere på mærkernes image. Du kan være sikker på at få tilpasset Tipi -telt fra os. ChanHone giver også gratis prøve til dig.Vi er gode til mode og nyeste designs, hvis du er interesseret i vores produkter, bedes du kontakte os straks, så giver vi dig tilbudet. Velkommen til at købe hos os.