Camping komfur

Ningbo ChanHone - Professionelle campingkomfurproducenter og leverandører I Kina gør konstant træning og uddannelse os i stand til at holde øje med branchetrends, så vi kan tilbyde førsteklasses tjenester hver gang du har brug for os.
Campingovnen kan lægge hylden væk, buen i bunden af ​​gryden kan holde gryden fast, og den kan opbevares fuldstændigt, når den ikke er i brug, hvilket sparer plads. Forskellige gaskilder kan bruges, såsom lange gastankadaptere, flydende gastankadaptere og GUT gastankadaptere. Strømmen kan nå 4200W, let at bruge, når du rejser.
Vi eksporterede campingovn til mere end 30 lande. vi har etableret et langsigtet godt forhold til fælles fremskridt. Forhåbentlig håber at tage hånd med dig for at skabe fremtiden.
Vores virksomhed kaldes Ningbo ChanHone Co., Ltd. det er en af ​​de indflydelsesrige førende Camping komfur producenter og leverandører i Kina. Vores virksomheds succes er at fokusere på mærkernes image. Du kan være sikker på at få tilpasset Camping komfur fra os. ChanHone giver også gratis prøve til dig.Vi er gode til mode og nyeste designs, hvis du er interesseret i vores produkter, bedes du kontakte os straks, så giver vi dig tilbudet. Velkommen til at købe hos os.