Carbon Trekking polakker

Ningbo ChanHone Co., Ltd. har specialiseret sig i forskning og udvikling og salg af carbon trekkingstænger, Inden forsendelse vil vi omhyggeligt kontrollere emballagen til hvert produkt.
Carbon trekkingstænger har egenskaberne let vægt, korrosionsbestandighed og ubetydelig fysisk reaktion på temperaturændringer (egenskaberne ved termisk ekspansion og sammentrækning er ikke indlysende). De er meget udbredt i luftfarts- og flyindustrien. På grund af deres lave brudstyrke har de dog altid været Den største kontrovers i brugen af ​​kulfiber. Efter kontinuerlig forbedring er brudstyrken i starthåndskampen øget fra 50KG til 200KG. Gennem den specielle flerlagede kulfiber øges håndgrebets hårdhed, men vægten af ​​håndgrebet øges ikke.
Carbon trekkingstænger eksporteres til oversøiske kunder i Europa, USA, Canada, Japan og andre oversøiske kunder. Med venlig hilsen ser jeg frem til at samarbejde med dig i den nærmeste fremtid.
Vores virksomhed kaldes Ningbo ChanHone Co., Ltd. det er en af ​​de indflydelsesrige førende Carbon Trekking polakker producenter og leverandører i Kina. Vores virksomheds succes er at fokusere på mærkernes image. Du kan være sikker på at få tilpasset Carbon Trekking polakker fra os. ChanHone giver også gratis prøve til dig.Vi er gode til mode og nyeste designs, hvis du er interesseret i vores produkter, bedes du kontakte os straks, så giver vi dig tilbudet. Velkommen til at købe hos os.