Camping barneseng

Campingvognen har et unikt firkantet højstyrke 25 mm stålrør, en trekantet struktur og et konkave-konveks symmetrisk design. Vægt 7,2 kg/15,8 lbs; understøtter op til 450 lbs. Åndbart 600D dobbeltlags Oxford-stof, sov godt. Sammenklappelig til de fleste bilstammer. Opbevaringspose inkluderer praktisk transport og opbevaring.

Camping barneseng er meget velegnet til voksne, børn, personale, campister, opdagelsesrejsende eller uventede gæster. Ikke kun som camping, Tianmuxia og swimmingpool møbler, men også meget velegnet til haver og kontorer.

Velkommen venner, der tilpasser campingvuggen, ser frem til at arbejde med dig.

Vores virksomhed kaldes Ningbo ChanHone Co., Ltd. det er en af ​​de indflydelsesrige førende Camping barneseng producenter og leverandører i Kina. Vores virksomheds succes er at fokusere på mærkernes image. Du kan være sikker på at få tilpasset Camping barneseng fra os. ChanHone giver også gratis prøve til dig.Vi er gode til mode og nyeste designs, hvis du er interesseret i vores produkter, bedes du kontakte os straks, så giver vi dig tilbudet. Velkommen til at købe hos os.