Campingbord

Ningbo ChanHone Co., Ltd. er en professionel campingbord fabrikanter og leverandører i Kina, kan vi under kundernes krav at bringe løsningerne fra design til fremstilling.
Ultralet aluminiumslegering, robust og holdbar, vandtæt og korrosionsbestandig, let at rengøre, ingen rust og lang levetid. Beslaget vedtager det trekantede stabilitetsprincip og har en stærk bæreevne. Campingbordets unikke hængselsdesign kan realisere en enkel og fast forbindelse til skrivebordet, som er let at installere og let at bære.
Det har længe været forpligtet til dette område, og vi har også rig produktionserfaring til denne sag. Campingbord er blevet solgt i mange lande, såsom USA, Europa, Mellemøsten, Japan osv. Forhåbentlig håber at tage hånd med dig for at skabe fremtiden.
Vores virksomhed kaldes Ningbo ChanHone Co., Ltd. det er en af ​​de indflydelsesrige førende Campingbord producenter og leverandører i Kina. Vores virksomheds succes er at fokusere på mærkernes image. Du kan være sikker på at få tilpasset Campingbord fra os. ChanHone giver også gratis prøve til dig.Vi er gode til mode og nyeste designs, hvis du er interesseret i vores produkter, bedes du kontakte os straks, så giver vi dig tilbudet. Velkommen til at købe hos os.