Pop -up telt

Som producent og leverandør i Kina er vores pop -up -telt blevet solgt i mange lande, såsom USA, Europa, Mellemøsten, Japan osv.

Pop -up telt er en slags telt, der kan åbnes automatisk. Det er forskelligt fra traditionelle telte. De fleste er fritidstelte. I betragtning af behovene i det offentlige liv. Automatiske telte bruges hovedsageligt til familiesammenkomster og venneture. På grund af bekvemmeligheden ved automatiske telte er der ingen menneskemængde. Begrænsninger har sat en tendens i gang blandt unge.

pop up telt er hurtigt at åbne, let at bære og moderigtigt, som alle er kommentarer fra folk, der ejer automatiske telte, hvilket også gør traditionelle telte til en del af påvirkningen. Eventuelle forespørgsler og problemer er du velkommen til at sende e -mails til os, og vi svarer dig snart.
Vores virksomhed kaldes Ningbo ChanHone Co., Ltd. det er en af ​​de indflydelsesrige førende Pop -up telt producenter og leverandører i Kina. Vores virksomheds succes er at fokusere på mærkernes image. Du kan være sikker på at få tilpasset Pop -up telt fra os. ChanHone giver også gratis prøve til dig.Vi er gode til mode og nyeste designs, hvis du er interesseret i vores produkter, bedes du kontakte os straks, så giver vi dig tilbudet. Velkommen til at købe hos os.