Camping stol

Ningbo ChanHone er en professionel producenter af campingtelt i Kina og leverandører af campingstole i Kina. Vores fabrik har specialiseret sig i campingtelt, trekkingstænger, soveudstyr, campingmøbler og udendørs lysprodukter.

Campingstolen i flaske er den mest kompakte bærbare stol på markedet og er afgørende at tilføje til campingtilbehør. Det er ikke kun kompakt, men også let at installere. Beslaget er solidt og sikkert, gå til rock and roll, du falder ikke.

Mange campingstolsmodeller er vores eksklusive designs fra vores unge designende afdelinger, som tilbyder kunderne en konkurrencefordel.
Vores virksomhed kaldes Ningbo ChanHone Co., Ltd. det er en af ​​de indflydelsesrige førende Camping stol producenter og leverandører i Kina. Vores virksomheds succes er at fokusere på mærkernes image. Du kan være sikker på at få tilpasset Camping stol fra os. ChanHone giver også gratis prøve til dig.Vi er gode til mode og nyeste designs, hvis du er interesseret i vores produkter, bedes du kontakte os straks, så giver vi dig tilbudet. Velkommen til at købe hos os.