Camping gaskomfur

Camping gaskomfur

Chanhone Internationals Camping Gas Stove er en bærbar brændeovn designet til udendørs aktiviteter såsom camping, vandreture eller picnic. Den bruger normalt flydende petroleumsgas (LPG) eller propangas som brændstof og har et let, kompakt design, der er let at bære og bruge.

Produktdetaljer

Funktioner ved camping gaskomfur:


Bærbarhed: Campinggaskomfurer er ofte designet til at være lette og nemme at bære. De kan foldes eller samles i en kompakt størrelse, der nemt passer ind i en rygsæk eller bagage.

Brændstof: Denne type komfur bruger typisk propan eller LPG som brændstofkilde. De kan bruge dåsegas eller genopfyldelige gasdåser.

Stabilitet: For at give en stabil kogeplatform har campinggaskomfurer normalt en stabil støttestruktur og beslag for at forhindre vipning eller rystelse, når de bruges på ujævnt underlag.

Justerbarhed: De fleste campinggaskomfurer har justerbar flammekontrol, så brugerne kan justere flammestørrelsen og varmeintensiteten efter behov.

Holdbarhed: For at klare udfordringerne i udendørsmiljøet er nogle campinggaskomfurer lavet af slidstærke materialer, der kan tåle en vis mængde stød og slid ved brug.

Anvendelsesområde: Camping gaskomfur kan bruges til at koge vand, lave mad og udføre simple madlavningsaktiviteter. De er perfekte til madlavning under camping, vandreture eller ude i naturen. Når du køber en campinggaskomfur, inkluderer faktorer, der skal tages i betragtning, brændeovnens størrelse, vægt, brændstoftype og justerbarhed for at sikre, at den opfylder dine personlige behov og brugsscenarier.


Chanhone Camping Gasovn Egenskaber

Mærke: CHNHONE
Æskestørrelse:12,5*12,5*12 cm Produktstørrelse:21*11,5 cm
Vægt: 277 g
Kraftpapirkassestørrelse: 12,5*12,5*12 cm
Yderkassestørrelse: 62,5 X 62 X 25 CM/50 STK
Stort tilbehør: 11,5*10,5 cm Medium tilbehør: 10,5*9,5 cm Lille tilbehør: 9,5*8,5 cm


Betaling

L/C, T/T


Om man skal acceptere tilpasning

acceptere


Leveringstid

1-1000 stk :30
1000-5000 stk:60
>5006 stk: Skal forhandles


Pakning

1. Forsyningsevne: 5000 STK / måned
2.Port: Ningbo, Shanghai eller anden havn kan forhandles
3. pakkestørrelse: 62*42*46 cm
4. Enkelt bruttovægt: 0,027 kg
5. Emballage Vægt: 26KGS
6. Pakningsmængde: 1000 stk/karton
11. Enkelt emballage detaljer: PE lynlås taske

Chanhone Portable Cookout Camping StoveChanhone Portable Cookout Camping StoveHot Tags: Camping gaskomfur, producenter, leverandører, tilpasset, gratis prøve, mærker, Kina, tilbud, mode, nyeste

Send forespørgsel

Relaterede produkter