Sammenklappeligt Camping Dome Telt

Sammenklappeligt Camping Dome Telt

Chanhones sammenklappelige campingkuppeltelt er et kompakt og bærbart campingtelt, der kombinerer en kuppel og foldefunktioner for at give udendørsentusiaster en praktisk opsætning og transportoplevelse.

Produktdetaljer

Sammenklappeligt Camping Dome Telt har følgende funktioner:

Foldbart design: Teltstrukturen vedtager et foldbart design for nem montering og demontering. Foldemekanismen gør, at teltet nemt kan foldes sammen til en mindre størrelse, når det ikke er i brug, hvilket gør det nemt at bære og opbevare.

Kuppelstruktur: Har et kuppeldesign, der giver et rummeligt interiør, hvilket giver mulighed for mere ståplads og større komfort for campister.

Bærbarhed: Let og let at bære, velegnet til at bære til campingpladser eller vandreture. Den lille størrelse, når den er foldet, gør den nem at have med i en rygsæk eller et køretøj, hvilket gør den ideel til vandreture eller udendørsaktiviteter.

Holdbart materiale: Lavet af holdbart og vandtæt materiale, det kan håndtere forskellige vejrforhold og give grundlæggende beskyttelse.

Det sammenklappelige campingkuppeltelt er designet til udendørsentusiaster, der leder efter bærbarhed og enkel montering, hvilket giver dem mulighed for hurtigt at slå lejr og opnå et vist niveau af komfort og beskyttelse i udendørsmiljøet.

Chanhone sammenklappelige campingkuppelteltejendomme

1.Telttype: 3-4 personer
2.Størrelse: 430*220*170CM
3.Teltstruktur: Dobbeltlagstelt
4.Polmateriale: Glasfiberstang
5.Stof: 190T polyester
6. Bundmateriale: Oxford
7. Farve: specialfremstillet
8. Vægt: 5200 (g)
9. Rumstruktur: To-værelses, et-badeværelse
10. Vandtæt koefficient: 2000mm-3000mm
16. Gældende scenarie: bjergbestigning, fiskeri, vandtæt, ultralet, vindtæt, koldt, vildmarksoverlevelse, eventyr, picnic.

Om man skal acceptere tilpasning

acceptere

Pakning

1. Forsyningsevne: 10000 styk/stykker om året
2.Port: Ningbo, Shanghai eller anden havn kan forhandles
3.pakkestørrelse:65*43*38cm
4. Pakkemængde: 6 stk/karton
5. Emballage Bruttovægt: 32 kg
6. Emballagedetaljer:
1 stk i en Oxford stof bæretaske, 6 stk i en karton.

Chanhone Easy Folding Camping TentChanhone Easy Folding Camping TentChanhone Easy Folding Camping TentChanhone Easy Folding Camping TentChanhone Easy Folding Camping TentChanhone Easy Folding Camping TentHot Tags: Sammenklappeligt campingkuppeltelt, producenter, leverandører, tilpasset, gratis prøve, mærker, Kina, tilbud, mode, nyeste

Send forespørgsel

Relaterede produkter