Sammenfoldelig Shelter til Campingrejser

Sammenfoldelig Shelter til Campingrejser

Chanhone Internationals Folding Shelter for Camping Travel er et folde Shelter designet til campingrejser, der giver grundlæggende ly og komfort til udendørsaktiviteter og campingbehov.

Produktdetaljer

Nøglefunktioner ved Folding Shelter for Camping Travel inkluderer:

Sammenfoldeligt design: Teltet har en sammenfoldelig struktur for nem transport og opbevaring. Mulighed for hurtigt at adskille og folde for nem transport under rejsen.

Grundlæggende læfunktion: Giver grundlæggende vind- og regnbeskyttelse for at beskytte campister mod ugunstige vejrforhold.

Velegnet til campingrejser: Designet til camping og rejser, hvilket giver campister mulighed for at nyde et bærbart husly og et hvilested, mens de er på farten.

Let og bærbar: Letvægts og lille størrelse, velegnet til rygsæk eller aktiviteter, der kræver hyppige ændringer af campingpladser.

Folding Shelter til Camping Travel er velegnet til campister, der har brug for grundlæggende ly under rejsen. Selvom det måske ikke byder på den luksuriøse komfort som et større telt, gør dets bærbarhed og hurtige opsætning det ideelt til campingture.


Chanhone Folding Shelter til campingrejseejendomme

1.Telttype: 2-3 personer
2.Størrelse:215*(215+70)*130cm
3.Teltstruktur: Dobbeltlagstelt
4. Pole materiale: Aluminium stænger
5.Stof: 190T polyester
6. Bundmateriale: Oxford
7.Farve: Blå
8. Vægt: 2800 (g)
9. Rumstruktur: et soveværelse
10. Vandtæt koefficient: 2000mm-3000mm
11.Gældende scenarie: bjergbestigning, fiskeri, vandtæt, ultralet, vindtæt, koldt, vildmarksoverlevelse, eventyr, picnic.Om man skal acceptere tilpasning

accepterePakning

1. Forsyningsevne: 10000 styk/stykker om året
2.Port: Ningbo, Shanghai eller anden havn kan forhandles
3. pakkestørrelse: 45*30*50 cm
4. Pakkemængde: 6 stk/karton
5. Emballage Bruttovægt: 18 kg
6. Emballagedetaljer:
1 stk i en Oxford stof bæretaske, 6 stk i en karton.

Chanhone Folding Tent for Traveling Camping TentChanhone Folding Tent for Traveling Camping TentChanhone Folding Tent for Traveling Camping TentChanhone Folding Tent for Traveling Camping TentChanhone Folding Tent for Traveling Camping TentChanhone Folding Tent for Traveling Camping TentChanhone Folding Tent for Traveling Camping TentChanhone Folding Tent for Traveling Camping TentChanhone Folding Tent for Traveling Camping TentHot Tags: Foldely til campingrejser, producenter, leverandører, tilpasset, gratis prøve, mærker, Kina, tilbud, mode, nyeste

Send forespørgsel

Relaterede produkter