Vandreture i carbon trekking polakker

Vandreture i carbon trekking polakker

Stokke er nyttige i mange forskellige situationer, at det kan være svært at navngive dem alle. De har stor fordel, uanset om du klatrer, stiger ned, krydser ustabilt terræn eller hjælper med at understøtte en ekstra rygsæk vægt, hjælper med at reducere belastning af dine ben og led, hjælper dig med at få en fyldigere træning, forbrænder flere kalorier, stavgang, snesko eller bare for en hjælp til at sprede sig rundt i huset! Hvis du er ankommet hertil, tænker du på at bruge Hiking Carbon Trekking Poles til noget, og du bør helt sikkert prøve dem!

Produktdetaljer

1. produkt introduktion

Stabilitet-med tunge rygsække! Rygsækets ekstra vægt vil bringe dig ud af balance, vandreture med carbon trekkingpæle hjælper dig med at bringe dig i balance igen. At krydse balancen med disse smukke strømme kan være svært med glatte klipper og vandrestokke kan holde dig oprejst. Hjælp til stejl bakkeklatring? At gå op eller ned er ikke noget problem med trekkingstænger. Når du klatrer, skal du bruge dem til at hjælpe med at trække dig selv op. Når du stiger, skal du bruge stængerne til at træne og gøre nedstigningen lettere. Reducer indsats - Undersøgelser viser, at vandrestokke kan reducere knæbelastning med op til 25%! men du vil føle mindre anstrengelse.


2.Produktparameter (specifikation)

Produktnavn

Vandreture i carbon trekking polakker

Model nummer

CH-DSZ54

Håndtere

Lige håndtag

Stick Tip

Carbon wolframstål

Skaftmateriale

Kulstofstål

Fælles nummer

5

Håndtag materiale

Kork

Passer til

Klatring Vandreture

Nøgleord

Ultralet Trek -pol

specifikation

2 stk

Størrelse

37-138 cm


3.Produkt Feature og ansøgning

Vandring Carbon Trekking Poles egenskaber som følger:
1.Sudorf-absorberende materiale og langstrakt eva, der efterligner korkens form, og interiøret er forbundet med stålwirer, som er fastere.
2.Design Lock er det nye højstyrkede abs -materiale til perfekt lås, som er stærkere og mere udsøgt end den gamle.
3.Tilslutningsstykkernes design gør afstanden mellem rørvæggen og rørvæggen mindre, og forbindelsen er strammere og fastere.
4.Dette centrale forbindelsestov vedtager ekstern gummitrådning af høj kvalitet af ståltråd for effektivt at undgå ridser forårsaget af opbevaringsproces.
5. stangspidsen er lavet af wolframstål med høj styrke, slidstyrke og høj hårdhed.


4. Produktdetaljer

1. aksel
Vandring Carbon Trekking Poles skaft er brug af 80% kulfiber (3 kulfiber sektioner), let, god elasticitet og sejhed, høj styrkeforhold, korrosionsbestandighed og så videre.
2. limbelagt håndtag
Håndtaget er lavet af EVA -materiale, funktioner: EVA: behageligt greb, fuld elasticitet, ikke påvirket af sæsonen, materialet har funktionen svedabsorbering
3.Justerbar håndledsrem
Sødabsorberende og hurtigtørrende stof, behageligt og åndbart, armbåndet er bredt i midten, smalt på begge sider, kan forhindre stramning af hånden; Undgå håndskader, justeringsspændet er arrangeret i forbindelse med trekkingstangen; Indersiden af ​​armbåndet er ruskindsfrit materiale, som effektivt beskytter huden i kontakt med armbåndet.
4. kraftig wolframcarbid spids
Carbon wolframstål kan forhindre trekkingstangen i at falde ned i mudderet. Funktioner: hurtig demontering og installation


5.Produktkvalifikation


6.Levering, forsendelse og servering


7. ofte stillede spørgsmål

1. hvem er vi?
Vi er baseret i Zhejiang, Kina, starter fra 2021, sælger til Nordamerika (35,00%), Østeuropa (18,00%), Sydamerika (15,00%), WesternEurope (13,00%), Sydøstasien (8,00%), Nordeuropa ( 5,00%), Afrika (3,00%), Sydeuropa (3,00%). Der er i alt omkring 11-50 mennesker på vores kontor.
2.Hvad er leveringstiden efter betaling af disse letvægtsaluminiums trekkingstænger?
Normalt er leveringstiden 2-10 dage for prøve og 20-40 dage for masseproduktion;
3. hvordan kan vi garantere kvalitet?
Altid en præproduktionsprøve før masseproduktion;
Altid sidste inspektion før forsendelse;
4. hvad kan du købe fra os?
telt, luftpude, sovepose, udendørs madlavning, campinglygte
5. hvorfor skulle du købe fra os ikke fra andre leverandører?
Vores virksomhed har et professionelt design- og produktionsteam og opdaterer konstant produkter for at imødekomme de nyeste sociale behov.
6. hvilke tjenester kan vi levere?
Accepterede leveringsbetingelser: FOBï¼ ›
Godkendt betalingsvaluta: USD, EUR;
Accepteret betalingstype: T/T, L/C, D/P D/A, kontanter;
Sprog der tales: engelsk, kinesisk, japansk, tysk
Hot Tags: Vandreture Carbon Trekking polakker, producenter, leverandører, tilpasset, gratis prøve, mærker, Kina, tilbud, mode, nyeste

Send forespørgsel

Relaterede produkter