Oppustelig kajakbræt

Oppustelig kajakbræt

Oppustelig kajakbræt er et produkt fremstillet af Chanhone, der kombinerer funktionerne fra en kajak og et surfbræt. De er oppustelige og kan nemt pustes op og tømmes for nem transport og opbevaring.

Produktdetaljer

Du kan være sikker på at købe højkvalitets CHANHONE® oppustelig kajakbræt, som kan tilpasses fra os. Vi ser frem til at samarbejde med dig, hvis du vil vide mere, kan du kontakte os nu, vi vil svare dig i tide

Oppustelige kajakbrætfunktioner:


· Stivt design:Det føles som et hårdt bræt. Brættet er lavet af højkvalitets Military Ultra Light PVC Drop Stitch-stof. Konstrueret med ekstra PVC-lag af bordskinner er stærkt forstærket brættet.

· Ultra bærbar:Størrelse uden luft: Højde  1' x diameter 38''.               

· Funktioner på dækket: 5 mm Comfort-diamantrilletræk for greb. 11 stk 316 D-ringe i rustfrit stål og bungee på fordækket til opbevaring.

· Komplet pakke:Board, justerbar aluminiumspagaj, rejserygsæk, skulderrem, oprullet snor, vandtæt taske, aftagelig finne, dobbeltvirkende pumpe


Oppusteligt design: Lavet af højstyrkemateriale, det kan nemt pustes op og tømmes for let transport og opbevaring. Giver tilstrækkelig opdrift og stabilitet, når den er oppustet, hvilket gør den mere kontrollerbar under vandsport.

Alsidighed: Oppustelige robrædder har funktioner, der tilpasser sig forskellige vandaktiviteter. De kan bruges som kajakker, til enkelt- eller gruppebrug og er også velegnede til surfing eller afslappede vandaktiviteter.

Bærbarhed: Sammenlignet med traditionelle robåde eller surfbrætter er oppustelige robrætter lettere og nemmere at bære. De kan passe ind i en taske eller rygsæk og er let at bære til forskellige vandområder såsom strande, søer eller floder til sport og rekreative aktiviteter.

Holdbarhed: Det oppustelige kajakbræt er lavet af slidstærke og holdbare materialer for at sikre dets levetid i vandsport og forskellige vandmiljøer.Hot Tags: Oppustelig kajakbræt, producenter, leverandører, tilpasset, gratis prøve, mærker, Kina, tilbud, mode, nyeste

Send forespørgsel

Relaterede produkter