Mini rustfrit stål vindtæt vildmarksovn

Mini rustfrit stål vindtæt vildmarksovn

Mini Rustfrit Stål Vindtæt Wilderness Stove er en lille, rustfrit stål udendørs brændeovn specielt designet til udendørs camping og eventyraktiviteter. Denne brændeovn er vindtæt og lavet af rustfrit stål for holdbarhed og letvægt. Chanhone er en professionel handelsvirksomhed, der fokuserer på at skabe one-stop service til udendørs produkter.

Produktdetaljer

Mini rustfrit stål vindtæt vildmarksovn Funktioner:


Kompakt design: Denne brændeovn har en kompakt størrelse, hvilket gør den nem at bære og opbevare. Dens kompakte design gør den til et ideelt bærbart madlavningsværktøj til udendørs eventyr.

Fremstillet af rustfrit stål: Fremstillet af rustfrit stål, denne brændeovn har god holdbarhed og korrosionsbestandighed, og er velegnet til brug i barske udendørs miljøer.

Vindtæt funktion: Mini rustfrit stål vindtæt Wilderness Stove har et vindtæt design, så det stadig giver stabile madlavningsresultater i blæsende omgivelser.

Egnethed: Denne komfur er velegnet til udendørs eventyr, camping, vandreture og campingaktiviteter. Selvom den er lille, kan den opfylde grundlæggende madlavningsbehov, såsom kogende vand, madlavning osv.

Bærbarhed: På grund af dets lille design og lethed er dette komfur let at bære til vandre- eller campingdestinationer og til enkel udendørs madlavning, når det er nødvendigt.Chanhone Mini Rustfrit Stål Vindtæt Wilderness Stove Egenskaber

Mærke: CHNHONE
1.Størrelse:120*150*145MM
2.Nettovægt:0,446KG
3. Gas: Flydende butangas
4. Effekt: 3000W/4000BTU
5. Materiale: Kobber, zink, rustfrit stål, plast


Betaling

L/C, T/T


Om man skal acceptere tilpasning

acceptere


Leveringstid

1-1000 stk :30
1000-5000 stk:60
>5002 stk: Skal forhandles


Pakning

1. Forsyningsevne: 5000 STK / måned
2.Port: Ningbo, Shanghai eller anden havn kan forhandles
3. pakkestørrelse: 62*42*46 cm
4. Enkelt bruttovægt: 0,14 kg
5. Emballagevægt: 37,75 kg
6. Pakningsmængde: 250 stk/karton
7. Enkelt emballage detaljer: PE lynlås taske


Ansøgning

funktion: Lindre smerten ved belastning af håndfladen og selvtryk
Varm påmindelse: dette produkt er en ekstra beskyttelsesanordning, hvis sagen er alvorlig, søg venligst læge i tide!Hot Tags: Mini rustfrit stål vindtæt vildmarksovn, producenter, leverandører, tilpasset, gratis prøve, mærker, Kina, tilbud, mode, nyeste

Send forespørgsel

Relaterede produkter