Konstruktion og efterbehandling af campingtelte

- 2021-11-06-

Forskellige telte er forskellige, jeg vil først tale om det almindelige telt. Vælg førstcampinglejr, sæt på-kontoen af ​​teltet på jorden (normalt på kontoen, men der er nogle, der først lægger regnskabet i en boring, såsom Eurohike, princippet er laget af regningen Den foldede seddel tages ud, og sektionen rettes op, og den formes til en lang stang, Fællesteltet er ifølge udsagnet krydsslid.
De to stænger er klædt på. Indsæt hver stang i det lille hul påcamping telt, så sprayer to personer de to hoveder af begivenheden, sætter toppen af ​​stangen, lad teltet bue, - indtil du kan sætte denne side I hullet, efter indsættelse, blev teltet form til campingpladsens form. telt, tilsluttet i krydset af regningen, kan du holde dette hjem store ting (faktisk meget let) først. Vælg derefter retningen på døren, du kan ordnecamping teltpå jorden. Brug jorden, krog den kvartalsvise løkkeindføringsjord, lad kontoen udvide sig, hele teltet er tæt.
Jeg begyndte at hænge en ekstern konto, åbn bogen, Flyt på inspirationen, vær opmærksom på det inspirerende, døren til den udenlandske konto kan være i én retning, fire hjørner er hængt i de fire hjørner af inspirationen (i kontoen I nærheden af ​​lokationen kan du finde det sted, hvor du hænger), og nogle af de fire hjørner af den udenlandske konto er også søm nær indersiden af ​​det indskrevne kvarter. Stram, og aconto er ikke blevet mærket, så den næste fisk, den inspirerende er ikke våd, og på grund af vejrtrækning, vil morgenkontoen være et lag af dug eller frost, ikke bogført, vil ikke våde kontoen. der er også en dårlig teltcreme vil være i den inspirerende. I så fald, stå tidligt op, teltet kommer til at sne, selvfølgelig er det godt at være god, ikke at hænge kontoen er ret behageligt.