Hvordan vælger man forskellige slags campingtelte?

- 2021-11-26-

DetCamping telter ikke fremmed for os. Når vi er i naturen, bruger vi det ofte, og den vilde camping er ledsaget af et bål. Det er træt, du skal have et behageligt telt til at lade dig hvile, hvor En behagelig en. Der findes mange typer telte, hvordan skal vi vælge forskellige typer telte? Lad os præsentere dig:

1. Er den plads, som teltet tilCampingtelt er passende at vælge den vigtige indikator for teltet zui. Hvor høj er du? Når du er behagelig at ligge i soveposen, kan teltet så byde på længde nok? Er den lodrette plads nok? Føler du reden? Du har tænkt dig at bruge det i teltet. Jo længere tid, jo større plads har du brug for til telte.

Hvis du går til det kolde sted, skal du måske forberede aftensmaden i teltet, du skal bruge teltet til de særlige [J's ventilationsåbninger. Kogt - En halv liter kaffe eller instant face kan få folk til at føle sig godt tilpas, men hvis du bruger ovnen i teltet, er der plads nok i teltetCampingteltat sikre sikkerheden.

Teltproducenter strækker sig ofte for højt til at vurdere antallet af personer, der kan rumme i telte. - Et telt, der nominelt bruges til 1 til 2 personer, betyder ofte, at det er nok, når det bruges;: Men to personer kan smide alt slid og mad tilCampingtelt. Dette er et problem, der skal tages i betragtning ved køb af telt.

2. Teltets vægt glemmes ikke ved køb af telt. Du skal medbringe dit telt til din campingplads. Hvis du kører, så kan du have det mere behageligt, fordi du kan medbringe et større telt; men hvis teltet går til skulderen hele dagen, bliver det - et stort problem. Medbring - et telt med overvægt og mere end nødvendigt kan kun bringe smerte på rejsen.