Ti grunde til at bruge trekkingstænger

- 2021-12-10-

Trekking stængerer mere som de stænger, der bruges i skiløb, kan de bedre hjælpe dig med at bevæge dig op eller ned. Uanset om det er på flad jord eller forrevne bakker, kan vandrestave hjælpe dig med at øge din gennemsnitlige hastighed.

De kan effektivt reducere skader på ben, knæ, ankler og fødder, især når du går ned ad bakke. En undersøgelse fra 1999 i Journal of Sports Medicine viste, at vandrestave kan reducere trykket på knæet med så meget som 25%.

Når du vandrer i landet, kan vandrestave også stikke tornede brombær og edderkoppespind væk.

På et fladt sted kan trekkingstave hjælpe dig med at etablere en stabil og ensartet rytme, som kan øge din hastighed.

Trekking stængergiver to ekstra kontaktpunkter, som forbedrer grebet i mudder, sne og sparsomme sten.

Det hjælper med at opretholde balancen i vanskeligt terræn, såsom når du krydser en flod, på stier med trærødder og glatte mudderveje. At holde din krop afbalanceret vil hjælpe dig med at passere hurtigere og lettere.

Trekkingstænger kan bruges til at registrere vejforhold forude, såsom vandpytter, smeltende snebroer og kviksand.

De kan bruges til at modstå angreb fra hunde, bjørne og andre vilde dyr. Sæt dem oven på dit hoved for at få dem til at se højere ud. Den kan smides ud som et spyd, hvis det er nødvendigt.

Trekking stængerhjælpe med at reducere den vægt, du bærer under rejsen. Hvis du har for meget vægt og ønsker at tage en lur, kan du læne dig op ad en trekkingstav.

Trekkingstænger kan ikke kun bruges til vandreture, de kan også bruges som teltstativ. Trekkingstænger er stærkere end teltstænger, så de er mindre tilbøjelige til at blive knækket af vinden. Trekkingstænger kan også bruges som medicinske skinner og ultralette pagajer.