Sådan justeres trekkingstængerne

- 2021-12-28-

Den generelle tredelteTrekking polakkerskal justeres fra de to sektioner startende fra pointerne.

Når du justerer vandrestaven, bør du ikke overskride den maksimale justeringslængde, der vises på klatreren. Når du køber en vandrestav, kan du først justere længden for at afgøre, om du køber en passende længde af klatreren.

Håndholdte vandrestilke til at justere længden afTrekking polakker, armen hænger naturligt, med albuen som omdrejningspunkt, og hæver den forreste arm til 90°. Juster derefter klatrerens spids til jorden; eller placer vandrestaven i armen 5 ~ 8 cm, og juster derefter spidsen af ​​stokken til jorden. Pakkede alle klatrerens stænger. En anden bjergbestignings-rollclone, der ikke er blevet justeret, er justeret til samme længde som bjergbestigeren af ​​låselængden. '
Den stærkeste tilstand af de tre-sektions justerede bjergbestigere kan sammenlignes med længden af ​​de tre stivere, så forlæng ikke kun en af ​​stængerne, når den bruges uden en anden strimmel.

Den bedste måde at bruge den på er at justere de andre to-sektions forlængede stivere til samme længde, hvilket sikrer, at klatrerens støttestyrke også kan øge levetiden påTrekking polakker.