Klassificering og indkøb af trekkingstave

- 2023-11-13-

Der er forskellige klassifikationer afvandrestavebaseret på forskellige strukturer. Nedenfor vil jeg forklare i detaljer de specifikke forskelle, og hvordan man vælger en.


1. Håndtagene er klassificeret efter form


Lige håndtag trekking stang: bruges til professionel udendørs sport, mere behagelig at holde og meget sikker, stærkt anbefales!

T-håndtag trekkingstang: Udbredt i fritidssport, mere solid støtte

Det anbefales generelt at vælge EVA, kork og skum som håndtagets materiale, som er behageligt at montere, isoleret og varmt og er mere let.


2. Støttestænger er klassificeret efter materiale


Vandrestave i titanlegering: holdbare, lette, men dyre

Vandrestave i kulfiber: de mest lette og fleksible, men ikke holdbare og nemme at knække

Vandrestave i aluminium: holdbar og billig, men lidt tung

Generelt skal du vælge aluminiumslegering for økonomi og holdbarhed, vælg kulfiber for lethed, og hvis budgettet er højt nok, vælg titanlegering.


3. Justeringslåse er klassificeret efter låsemetoder


Med hensyn til spørgsmålet om udvendige låse og interne låse, så er de almindelige trekkingstave på markedet nu udvendige låsende trekkingstave. De kan fikseres ved at lukke fastgørelsesanordningerne, nemme at bruge og nemme at reparere, hvis de går i stykker, så i øjeblikket er de dybest set udvendige låse.

Kan jeg købe stablestave?

Generelt er den største fordel vedfoldbare vandrestaveer, at de er meget små efter foldning og er nemme at have med. Faktisk har de stort set ingen indflydelse på deres funktioner. De egner sig perfekt til aktiviteter som vandreture og bjergbestigning.