Hvad er de vigtigste stilarter af trekkingstave i øjeblikket?

- 2024-01-05-

På nuværende tidspunkt er der tre hovedstile afvandrestave, nemlig todelt teleskoptype, tredelt teleskoptype og foldetype. Foldetypen er yderligere opdelt i tredelt foldetype, femdelt foldetype osv. Femdelt foldetype gør den mere kompakt og nem at opbevare. Denne type vandrestav Vi har den i vores butik.

To sektions vandrestav


Denne type trekkingstav har en stærk stabilitet, men den er stadig svær at opbevare efter foldning, hvilket afviger fra portabiliteten ved udendørs brug, så den er ikke længere tilgængelig på markedet.


Tre sektions vandrestav


Tre-sektionvandrestaveer mere populære nu. Med forbedring af design niveau, stabiliteten af ​​tre-sektionvandrestaveer ikke mindre end to-sektions trekkingstave. Disse vandrestave er mindre, når de opbevares og kan bedre pakkes ind i rygsække eller kufferter. , denne type trekkingstang bruges hovedsageligt i vandreture, trekking, bjergbestigning, bjergbestigning og andre industrier.


Fem-sektions vandrestav


Den femsektionerede trekkingstav er en opgraderet version af den tresektionerede trekkingstav. En trekkingstang af samme længde kan foldes mindre og er mere praktisk at bære. Hvis du er opmærksom på high-end, så er 50% rabat på vandrestave et godt valg. Vi har dem også i vores butik. Klik på linket ovenfor for at søge i butikken.