Råd om udendørs campingtelt

- 2024-04-02-

Udendørs camping, vandløbsvandring og klatring samt vandreture kræver ofte brug afCamping telts. Campingtelte fungerer som vores sikre tilflugtssted i ørkenen og giver ly og beskyttelse i forskellige udendørs omgivelser, uanset om det er i skove, enge eller i nærheden af ​​vandområder. Udviklet til at modstå vind, regn, støv og fugt giver udendørstelte dig ikke kun mulighed for at nyde vildmarken mere komfortabelt, men giver også læ i de mørke skove. At have et campingtelt kan give dig følgende fordele: at opleve glæden ved at campere i vildmarken, nyde roen ved at være omgivet af bjerge i nattens stilhed og forfriske dig selv i øjeblikke med ultimativ afslapning.

At engagere sig i samtaler med venner i teltet er en forfriskende forandring fra byarbejde og kollegasamtaler. Derudover kan du se op på den storslåede stjernehimmel fra din campingplads, og de rolige omgivelser giver dig mulighed for at slappe af uden forstyrrelser. Med et stort hav af muligheder er det afgørende at vælge dit campingtelt omhyggeligt, når du skal vælge dit første telt. Det er tilrådeligt at vælge velrenommerede teltmærker som ChanHone for kvalitetssikring. ChanHone campingtelte, et kinesisk mærke med speciale i udendørs telte, kan prale af fremragende kvalitetskontrol og holdbarhed. Når du vælger et telt, er mærkekvaliteten grundlaget, og det er lige så vigtigt at vælge en teltstil, der passer til dine behov. Afhængigt af teltets funktionelle type, kan det kategoriseres i tre-sæsonstelte, fire-sæsonstelte og højhøjdetelte. Til generel udendørs camping i de fleste miljøer er tre-sæsonstelte eller fire-sæsonstelte tilstrækkelige. Den største forskel mellem tre-sæson- og fire-sæsonstelte ligger i deres ventilation og vindtætte egenskaber. Tre-sæsonstelte er designet til forår, sommer og efterår, mens fire-sæsonstelte tager hensyn til kold vinter og ekstreme forhold. For hver 1000 meter stigning i højden falder temperaturen med cirka 6 grader Celsius. Medmindre camping i særligt varme områder, er det tilrådeligt at tage en tre-sæsonCamping telt. I blæsende campingmiljøer kan campister også vælge tunneltelte med fremragende vindmodstand. Det er dog vigtigt at bemærke, at selvom tunneltelte tilbyder rigelig plads og overlegen vindmodstand, er de mere komplekse at sætte op og er muligvis ikke begyndervenlige. Når du skal beslutte, hvem du skal campere med, betyder det også, at du skal bestemme størrelsen på det telt, du har brug for.Camping telt rummet er designet baseret på menneskelige kropsforhold. Den gennemsnitlige skulderbredde for asiater er omkring 50 cm, med en højde på 175 cm. Derfor bør et telts plads være to gange skulderbredden og 40-50 cm højere end højden, når man sidder op.

Adskillige campingprincipper, der skal huskes, inkluderer tilgængeligheden af ​​nærliggende vandkilder, valg af en flad campingplads i læ for vind og skygge for solen og at holde sig væk fra farer. Til camping i lav til middelhøjde kan almindelige terræner og campingtilpasningsscenarier tjene som referencer for campister: Skovterræn — Når du vælger ruter som Locke Line, Motuo, Aotai og Shennongjia, da mørket falder tidligere i bjergene end i åbne områder, campister rådes til at vælge campingpladser på forhånd.

Den største bekymring for skovcamping er i regntiden, så der bør lægges særlig vægt på fugtforebyggelse. Det er vigtigt at lægge fugttætte puder og plastikplader under soveposer og telte for at forhindre fugt og potentielle problemer som eksem og allergi. Eng-terræn — Når de vandrer på ruter som Wolf Tower, Wusun Ancient Road, Wugong Mountain og Haituo Mountain, vælger de fleste campister at campere på bløde, jævne enge, såsom bjergskråninger og bjergtoppe.