Hvad er typer af udendørs telte?

- 2021-08-18-

Trekantet telt

Trekantede telte bruger sildebensrør som understøtninger foran og bagpå, og en tværstang er forbundet i midten for at understøtte det indre gardin og installere det ydre gardin. Dette er den mest almindelige teltstil i den tidlige fase. Fordele og ulemper: Det trekantede telt har fordelene ved let vægt, god vindmodstand og god stabilitet. Det er også meget praktisk at bygge. Det behøver kun at fikse telthjørnet og jordspikeren på det tilsvarende vindreb, og det kan gøres med en stok eller støttestang i midten; Det største problem er dog kondens, som kan vådt tøj eller soveposer. Anvendelige lejligheder: de fleste er velegnede til områder med jungle, plateau og høj breddegrad; Eller vandre alene. Købskompetencer: Når du køber et trekantet telt, skal du først overveje teltets rumstørrelse i henhold til dine egne behov; Det anbefales at vælge flere ventilationsvinduer og ventilationsåbninger øverst på kontoen for at sikre luftens gennemtrængelighed i kontoen og reducere forekomsten af ​​kondens.

Kuppeltelt

Det integrerede kuppeltelt, også kendt som "yurt", består af flere lejrsøjler, som kan flyttes som en helhed. Fordele og ulemper: kuppeldesignet kan anvendes til en bred vifte, fra lav højde til høje bjerge og fra en enkelt konto til den størrelse, der kan rumme mere end et dusin mennesker til middag og møde; Understøttelsen er enkel, så installation og demontering er meget hurtig; Fordi dens forreste side er lige, er dens vindmodstandsevne imidlertid dårligere. Anvendelige lejligheder: de fleste er velegnede til fritidsrejseaktiviteter i parker, ved søen og andre miljøer for at undgå myg eller let regn. Indkøbsevner: Når du køber kuppeltelte, anbefales det at vælge kuppeltelte med høj komfort og mindre besvær med at bygge.

Sekskantet telt

Sekskantede telte understøttes af tre eller fire poler, og nogle vedtager seks polet design, som er opmærksom på teltets stabilitet. Det er en almindelig stil med "alpine" telte. Fordele og ulemper: Sekskantet telt har fordelene ved stort rum, god vindmodstand og regnmodstand, men det er relativt tungt og ubelejligt at bygge. Anvendelige lejligheder: de fleste er velegnede til bjergvandring og dårligt vejr. Indkøbsevner: Ved køb af sekskantede telte anbefales det at vælge telte med god luftgennemtrængelighed, hvilket hovedsageligt afspejles i højden på det indre gardinbind, størrelsen på det udvendige gardins ventilationsvindue og højden på det ydre gardin.

Bådens nederste telt

Det bundformede telt er som en lille båd spændt tilbage. Det kan opdeles i to poler og tre poler. Generelt er midten soveværelset, og de to ender er hallskuret. I designet lægges der vægt på den vindtætte strømlining, som også er en af ​​de almindelige teltstilarter. Fordele og ulemper: bådens bundtelt har fordelene ved god varmebevarelse, god vindbestandighed, god regntæt ydeevne og stor plads. Når den er bygget mod vinden, kan vinden ikke overdrevent presse teltstangen; Vinden fra siden kan dog ryste lidt. Anvendelige lejligheder: de fleste af dem kan anvendes til opførelse af lejre i stor højde. Indkøbskompetencer: Når du køber et bådtelt, anbefales det at vælge nylonklud med belægning (dvs. PU). Det er bedst at vælge pu1500mm eller mere til det ydre gardin, og Pu -værdien i bunden af ​​gardinet skal overstige 3000mm, så dets vandmodstand er meget god.

Kammetelt

Rygtteltets form er som et uafhængigt hus med små fliser. Støtten er sædvanligvis fire hjørner og fire søjler, hvorpå et kamformet konstruktionstag er rejst. Fordele og ulemper: kamme telte er generelt store i rummet, men tunge i vægt, hvilket normalt er svært at bygge af en person. Anvendelige lejligheder: de fleste er velegnede til chauffører eller relativt fast markdrift og camping. Indkøbskompetencer: Prøv at vælge grøn og brun palladium med lav lysstyrke, når du køber kamtelte. Telte med høj lysstyrke har høj lystransmittans og høj varmeledning; Telte med lav lysstyrke vil have dårlig lysoverførsel og blokere nogle af de naturlige varmekilder, som solen leverer.