Sådan vælger du en god trekkingpæl

- 2021-09-03-

1. Kontrollér låsningen aftrekkingpælene: lås hver sektion af klatrestokken og tryk den ned med al styrke for at sikre, at den ikke går i stykker, og låsesystemet kan bære belastningen.


2. Fastgør armbåndet aftrekkingpælene: Når du vandrer, skal du fastgøre armbåndet for at gøre gåturen behagelig og svinge vandrestokken frem og tilbage. Hvis armbåndet vil slibe dit håndled, skal du fortsætte med at lede efter det. Det bedste valg af håndledsrem er blødt, med en vis elasticitet, som ganske enkelt kan justeres til den krævede fasthed og ikke er let at falde af.


3. håndtag valg aftrekkingpælene: klatrestok med kork og skumhåndtag er normalt det første valg for dem, der er lette at svede eller ofte vandrer i regnfulde dage, fordi disse materialer har bedre friktion, selvom de er våde. Håndtag af gummi, plast og andre materialer vil være glatte, når de er våde, og følelsen er ikke særlig god, men de er holdbare og stærke. Hvis dine håndflader let sveder, skal du undgå plastikgreb, fordi de let kan glide ud af dine håndflader som våde fisk. En pind lavet af kork eller skum er bedst at forstå. I koldt vejr føles skumhåndtaget varmere end kork, plast, træ eller gummi.

4. materialevalg aftrekkingpælene: bjergbestigningspind i aluminiumslegering, stærk, let og billig. De fleste producenter bruger aluminiumslegeringsmateriale. Hvis du er en person med høje kvalitetskrav, kan du vælge en ny let vandrestok fremstillet af kulfiber eller titaniumlegering. Kulfiber, lige så stærk som aluminiumslegering, men lettere i vægt, men dyrere. Titaniumlegeringer er lettere, men dyrere. Diameteren på klatrestokke af kulfiber og titaniumlegering er relativt lille, hvilket får folk til at føle sig meget lette. Når du bruger dem, kan du smide dem hurtigt, og det er let at sætte spidsen af ​​pinden i en passende position.

5. Antal sektioner aftrekkingpælene: Vælg først efter aktivitetens intensitet. Jo flere antallet af stavsektioner, jo lavere er den tilsvarende bæreevne. Når det er fritidsaktiviteter, er det mest fremtrædende let at have med, så fire pinde er det første valg. Når aktiviteter har en vis intensitet, vælges tre pinde for at sikre sikkerheden.