Strukturen af ​​trekkingpælene

- 2021-09-03-

1. håndtag aftrekkingpælene
Håndtaget er normalt lavet af EVA, gummi, kork, plast og andre materialer. Hvert materiale har følgende egenskaber: EVA: behageligt greb, fuldt og elastisk, ikke påvirket af årstider, og materialet har svedabsorberende funktion; Gummi: fuldt greb, hårdt om vinteren, let at revne, ingen svedabsorberingsfunktion, let at glide om sommeren; Kork: fuldt greb, påvirkes ikke af sæson. Materialet har svedabsorberende funktion og er let at bære og afkalde; Plast: dårligt greb, let at revne om vinteren og let at glide om sommeren, men prisen er lav, billig og praktisk.

2. armbånd aftrekkingpælene
Dette er den vigtigste del at overveje, når du køber en bjergbestigning. Fordi den gensidige overførsel mellem bjergbestigningspinden og brugerens fysiske styrke hovedsageligt er gennem armbåndet, bør vi overveje, om det har følgende egenskaber, når du vælger et armbånd af høj kvalitet: midten af ​​armbåndet er bredt og begge sider er smalle, hvilket kan forhindre kvælning; Armbåndets justeringsspænde er arrangeret ved forbindelsen med klatrestokken, som ikke kommer i kontakt med hånden for at forhindre håndknusning; Indersiden af ​​armbåndet er lavet af ruskinds anti -friktionsmateriale for effektivt at beskytte huden, der kommer i kontakt med armbåndet.

3. Strut aftrekkingpælene
Strutmaterialet er normalt lavet af aluminiumlegering, kulfiber, titaniumlegering, træ, stål og andre materialer, blandt hvilke aluminiumlegering og kulfiber er de mest udbredte. Flere materialer har følgende egenskaber: aluminiumslegering: stærk og holdbar, lav pris, tungere end kulfiber og titaniumlegering og let at korrosion; Kulfiber: let vægt, god elasticitet og sejhed, høj styrkeforhold, korrosionsbestandighed og høj pris; Titaniumlegering: let vægt, god materialelasticitet og styrke, korrosionsbestandighed og høj pris.

4. Låsesystem aftrekkingpælene
Låsesystemet er den centrale sikkerhedskomponent i en bjergbestigningspind. 90% af bjergbestigningsproblemerne skyldes svigt i låsesystemet. Billige klatrestokke bruger generelt let deformerbare almindelige plastdele, mens high-end klatrestokke bruger hård hård plast (krystalplast) og er præcisionsskårne. Samtidig vil bjergbestigningspinden i aluminium være udstyret med et stødabsorberingssystem sammen med låsesystemet. Som en fjederkomponent kan støddæmper -systemet effektivt buffere slagkraften og reducere trykket på knæet, når det går ned ad bakke. Fordi foråret vil absorbere stødet, når det går op ad bakke, vil det forbruge ekstra fysisk styrke, når du går i lang tid. Derudover er fjederkomponenterne med dårligt materiale tilbøjelige til rust, brud, glidning osv., Hvilket forårsager spænde eller fejl i låsesystemet. Klatrestokken lavet af kulfiber og titaniumlegering har god elasticitet og sejhed, så den kan opnå en afbalanceret stødabsorbering uden at oprette stødabsorberingssystem.

5. Mudderstøtte aftrekkingpælene
Mudderstøtten kan forhindre klatrestokken i at falde ned i mudderet. Der er imidlertid mange torne og buske i klatremiljøet, og mudderstøtten vil hindre handlingsvenligheden. Derfor skal det bemærkes, at mudderstøtten hurtigt kan skilles ad for ikke at forårsage problemer.

6. Stick spidsen aftrekkingpælene

Spidsen af ​​spidsen er lavet af gummihoved, jern, kulstof wolframstål osv. Kulstof wolframstål er det hårdeste, det dyreste og gummihovedet er det billigste, men det kan ikke klare robust udendørs terræn og dets slidstyrke er ikke så godt som kulstof wolfram stål hoved. De almindelige mønstre på spidsen af ​​pinden omfatter netmønster, diamantmønster, gittermønster osv., Blandt hvilke diamantmønsteret har den bedste skridsikkerhed og penetration.