Forholdsregler ved brug af trekkingstænger

- 2021-09-07-

Trekkingstænger, som navnet antyder, henvises til hjælpeudstyr, der bruges til bjergbestigning. Trekkingstænger kan medføre mange fordele ved udendørs bjergbestigning og krydsningsaktiviteter, såsom at forbedre stabiliteten ved at gå og reducere belastningen på benene. Der er også nogle nødvendige forholdsregler for brug af trekkingstænger.

1. Under en lang vandretur skal du altid kontrollere, om din stok er låst.

2. Prøv ikke at indsættevandrestavei havvand eller vand med højt calciumindhold, såsom Huanglong og Jiuzhaigou. Ellers vil det tære på stokken eller være svært at rengøre.
3. At gå på bjergveje, når der er en klippe på den ene side. Sørg for at bruge vandrestave på bjergsiden, ellers opstår der let fare! Normalt udvikle vanen med at bruge en stok til begge hænder.
4. På stejle veje op ad bjerget skal du prøve at holde dig væk fra folk ved hjælp af trekkingstænger foran dig, og pas på med trekkingpæle.
5. Dentrekking stanger ikke en tryllestav eller en vajra -pind. Vær blid med det. Uanset hvor voldsomt pinden bruges, vil den gå i stykker, og det kan være farligt.

6. Vær opmærksom, når du justerer længden af ​​de nederste to sektioner af de tre trekkingstænger: længden af ​​de næste to sektioner skal være så lang som muligt, så styrken fordeles jævnt og undgå skader forårsaget af den alt for lange sektion af vandrestokken. Nogle stilarter har skalaer.