3 almindelige støttemetoder til telte

- 2021-09-10-

1. Indvendig støtte og yderdæksel, det vil sige, brug beslaget til at støtte det indre telt, og tag derefter det vandtætte ydre påtelt, og derefter reparere det. Denne form for understøttelsesmetode er mere bekvem. Mestteltevedtage understøttelsesmetoden for indre støtte og ydre dæksel.

2. Ekstern støtte og indvendig ophængning, det vil sige først at lægge det ydre telt op, og derefter hænge det indvendige telt til det ydre telt. Denne form for støttemetode er mere befordrende for regn, fordi det indvendige telt, der hænger inde, altid holder en vis afstand fra det ydre telt, men det tager noget tid at støtte det for første gang. E225 bruger denne understøttelsesmetode;

3. Understøttet af en enkelt ramme, og derefter fastgjort med en jordoverflade og et trækreb. Denne form for teltstøttemiljø har begrænsninger. Det skal være et miljø, der kan sømmes eller bindes med et reb. Detteltikke kan stå automatisk på beton og hårde stengulve. Enkeltpælte og kamme telte bruger denne understøttelsesmetode.