Hvilken slags sovepose er egnet

- 2021-09-10-

En tredjedel af en persons liv bruges i søvn, selvom du rejser udendørs. Søvnkvaliteten er relateret til hele udendørs sportsoplevelse, og soveposer er forberedt på søvnproblemer under udendørs aktiviteter. Hvad angår hvilken slags sovepose der er egnet, kan rejsevenner starte med følgende aspekter.

Temperaturskala

Temperaturskalaen er den vigtigste indikator for asovepose. Alle skal være opmærksomme på temperaturskalaen, når de køber en sovepose. Temperaturskalaen består generelt af tre data: minimumstemperatur, behagelig lav temperatur og maksimal temperatur. Fra den bogstavelige betydning er minimumstemperaturen lavere end denne temperatur kan være livstruende; den behagelige temperatur refererer til den mest ideelle temperatur for soveposen; den maksimale temperatur refererer til den temperatur, over hvilken brugerne ikke vil være i stand til at bære den.

Materiale

Hvil et koldt sted. Når du vågner om morgenen, kondenserer varmen i teltet til små vanddråber, som kan sprøjte på soveposen. Derfor skal soveposen have en vis grad af vandtæthed, i hvert fald for at sikre, atsoveposeer tør og behagelig. Ikke nok med det, men materialer af høj kvalitet er bedre med hensyn til varmebestandighed, komprimerbarhed og vægt. Når du køber, bør du vælge en sovepose med let materiale og god komprimerbarhed, som er mere praktisk at have med.

Fyld

Der er to hovedtyper af sovepose fyld, dun og kemisk fiber bomuld, og der er også enkeltlags fleecesoveposer. Dunsoveposer er varmere, lette at klemme og lette at holde i deres oprindelige form. De har en længere levetid, men de er dyrere og vil absorbere vand; kemisk fiberbomuld har bedre fugtbestandighed, hurtigtørrende og lav pris, men det er ikke let at klemme. Rygsækplads har en kort levetid; fleecesoveposen kan bruges som en sommersovepose eller en hygiejnesovepose alene, eller den kan bruges sammen med andre soveposer om vinteren for at forstærke varmeopbevaringseffekten.
Den største fordel ved dun soveposer er deres varme fastholdelse. Højfluset gåsedun soveposer bruges til at holde varmen og samtidig reducere vægten. Særlig sprøjtningsteknologi bruges til at holde tørt i 17 gange længere tid end normaltsoveposer, som er mere varm og behagelig. Designet af den passende soveposehætte kan effektivt modstå invasionen af ​​kold vind.