Materiale til campinggryder

- 2021-09-14-

1 Almindeligt aluminium
Valget afCampinggryder, hvilke køkkenredskaber der er nødvendige for selvkørende camping udendørs picnic madlavning
Fordele: let, billig, god varmeledningsevne
Ulemper: Aluminium reagerer let med syren og alkalien i maden, men gennem anodiserende behandling kan denne situation undgås. Aluminium er relativt blødt og går let i stykker.
Almindeligt aluminium eller aluminium, der er anodiseret, er hovedmaterialet til udendørs køkkengrej. Dette materiale er billigt, så dette køkkengrej er også meget billigt.


2 Anodiseret hærdet aluminium

Valget afCampinggryder,hvilke køkkenredskaber der er nødvendige for selvkørende camping udendørs picnic madlavning
Fordele: Den hårde anodiseringsbehandling tilføjer en tykkere belægning til overfladen af ​​aluminiumsmaterialet, som er tre gange tykkere end den almindelige anodiseringsbehandling. Dette behandlede aluminium er mere holdbart end almindeligt aluminium eller anodiseret aluminium.
Ulemper: Dette materiale har ofte en non-stick belægning, som kræver mere omhyggelig vedligeholdelse; og er meget dyrere.
Anodiseret hærdet aluminium er i øjeblikket det bedste materiale til udendørs køkkenredskaber. Den har god varmeledningsevne, er let og let at rengøre, især når den har en non-stick belægning. Det er holdbart og korrosionsbestandigt.
Det er lidt dyrere end almindeligt køkkengrej i aluminium og kan generelt godt lide udendørs madlavning. Rejsende, der ofte laver mad udendørs, er villige til at købe denne type køkkengrej.

3 Titanium
Valget af Camping Køkkengrej, hvilke køkkenredskaber er nødvendige for selvkørende camping udendørs picnic madlavning
Fordele: meget let, meget tynd, opvarmes meget hurtigt
Ulemper: meget dårlig varmeledningsevne, hot spots dannes; meget dyr
Den største fordel ved titanium er dens lethed, og det er en favorit blandt entusiaster af letvægtsudstyr. Selvom det er let, er det stadig meget stærkt og holdbart.

Men titans termiske ledningsevne er meget dårlig, varmen vil blive koncentreret på det sted, hvor flammen er, så du kan ikke tilberede sarte fødevarer, såsom at tilberede en hvid ris, for det meste er den kun egnet til kogning af nudler.


4 Rustfrit stål
Valget afCampinggryder, hvilke køkkenredskaber der er nødvendige for selvkørende camping udendørs picnic madlavning
Fordele: meget holdbar og kan rengøres med stålkugler
Ulemper: meget tung; dårlig varmeledningsevne
Udendørs køkkenredskaber i rustfrit stål er meget læderagtige og kan laves afslappet, men de er relativt tunge. De bruges generelt af udendørs fagfolk, såsom bjergguider og opdagelsesrejsende.

5 Støbejern
Valget af udendørs køkkenredskaber, hvilke køkkenredskaber er nødvendige for selvkørende camping udendørs picnic madlavning
Fordele: kan bruges i en levetid; naturligt non-stick; perfekte madlavningsværktøjer, kan lave udsøgte måltider; kan også bruges hjemme;
Ulemper: meget tung
Vil du bage pizza? Vil du tilberede landbrænde ris? Der er kun støbejernsgryder. Dette er den ultimative jagt efter perfekte udendørs madlavningsentusiaster.