Klassificering af campingtelte

- 2021-09-17-

Fra det strukturelle synspunkt,camping telteer hovedsageligt trekantede (også kendt som sildeben), kuppelformede (også kendt som yurt-type) og husformede (også kendt som familietype). Fra strukturen er den opdelt i enkeltlagsstruktur, dobbeltlagsstruktur og sammensat struktur, og hvad angår rumstørrelse, er den opdelt i to-personers, tre-personers og flere personer. Ã € € Trekantede campingtelte er for det meste dobbeltlagsstrukturer, som er mere komplicerede at bygge. De har god vindmodstand, varme og regnbestandighed og er velegnede til bjergbestigning og ekspeditioner. Det kuppelformede campingtelt er let at sætte op, let at bære, let i vægt og velegnet til almindelige fritidsrejser.

Set fra kategoriens synspunkt,camping telteomfatter hovedsageligt: ​​beslagstype campingtelt (også kaldet almindeligt turisttelt), militært oppusteligt turisttelt (oppusteligt stel af campingtelt), sammenlignet med almindeligt beslagstelt, er det lettere, hurtigere at opføre, og produktet er stabilt. Høj ydeevne, stærk forskydning og shuntvind, ingen regn, lille størrelse efter foldning, praktisk og let at bære. Og den har egenskaberne høj styrke, god stabilitet, lille volumen efter foldning og bekvem transport og transport.


Vær opmærksom på, når du købercamping telte: generelle udflugter er lette, nemme at konfigurere og billige. De er kuppelformede, vejer cirka 2 kilo og mere end et enkelt lag. Dens vandtætte, vindmodstand, varme og andre egenskaber er sekundære, velegnet til generelle små familierejser.