Valg af sovepose

- 2021-09-22-

Soveposerer vigtigt udstyr til camping og rejser udendørs. Der findes mange slags soveposer, der er velegnede til forskellige formål, og hver har sine egne egenskaber. Hvordan skal størstedelen af ​​udendørs sportsentusiaster vælge? Ifølge forskellige anvendelser er soveposer generelt opdelt i to kategorier. En slags soveposer er tyndere og bruges til generelle rejser eller camping. De fleste af disse soveposer bruges om foråret, sommeren og efteråret. Der er også en slags sovepose, der bruges i koldere miljøer, og endda til nogle eventyrlige aktiviteter. Denne type sovepose kaldes generelt en professionel sovepose. Almindelige soveposer er relativt billige og alsidige. Professionelle soveposer er meget sofistikerede i design og materialer, og prisen er relativt høj. Men hvis du ikke har brug for professionelsoveposertil vintercamping eller rejser til områder i stor højde.
Enhver sovepose har et passende temperaturområde til brug, det vil sige, at forskellige soveposer har deres egen "temperaturskala". Den generelle temperaturskala består af tre data, en minimumstemperatur: refererer til soveposens laveste grænsetemperatur, under denne temperatur er farligt for brugeren. Der er også en behagelig temperatur; det refererer til den ideelle temperatur, hvor soveposen er mest behagelig at bruge. Den maksimale temperatur refererer til den øvre grænse for temperaturområdet, over denne temperatur vil brugeren være for varm til at bære. Denne temperatur er kun af referencebetydning. Det vil variere fra person til person og fra miljø til miljø. Generelt er soveposer fremstillet i Europa og USA ikke egnede til asiater på temperaturskalaen, fordi europæere er mere modstandsdygtige over for kulde end asiater, så vi skal være særlig opmærksomme, når vi vælger.

I de senere år har mange avancerede menneskeskabte fibermaterialer været meget udbredt i isoleringslaget afsoveposer. Flere og flere almindelige soveposer og professionelle soveposer udstedt af hæren begynder at bruge ovenstående materialer. Selvom mange menneskeskabte fiberproducenter meddeler, at deres materialer er bedre end nede i de omfattende data om vægt og varmebesparelse, er det faktisk langt fra tilfældet. Rigtige professionelle soveposer, især eventyrsoveposer i høj kvalitet, er uadskillelige fra dun. Generelt bør dunindholdet i professionelle soveposer være mere end 80%, og dunindholdet i almindelige dunposer bør ikke være mindre end 70%, ellers opfylder komprimering, vægt og varme ikke kravene. Dunens type og volumen er også en faktor. Generelt er gåsedun bedre end andedun. Stoffet i soveposen skal have en lille vandtæt funktion for at forhindre, at soveposen bliver fugtet af dug eller kondens i teltet, hvilket vil påvirke varmeopbevaringseffekten. Selvfølgelig er luftpermeabiliteten relativt vigtigere, ellers vil det være meget ubehageligt.

Soveposermumificeres hovedsageligt i designstile. Dette design har et hovedbeklædning, overdelen er stor og den nederste er lille, hvilket er i tråd med den humanistiske form. Soveposens side er udstyret med lynlås for nem adgang. Dette design har god varmeisoleringsevne. Derudover er der også en konvolut sovepose, som ikke kun er behagelig at bruge, men også kan bruges som en dyne med alle lynlåse åbne. Det kan bruges udendørs og hjemme. Professionelle soveposer er alle mumificerede, og i betragtning af at folk højst sandsynligt vil føle sig kolde under søvn, er den nederste del af soveposen særlig fortykket, og nogle stilarter designer også en tykkere fodpude. Soveposens hoved kan strammes for at forhindre kold vind i at blæse ind. Der er mange slags soveposer, men når man vælger soveposer, er det det samme som at vælge andre udendørs produkter. Det er ikke det dyreste og det mest avancerede er det bedste. Kun den mest egnede til dig og de udendørs sportsgrene, du dyrker, er den bedste.