Ti grunde til at bruge trekkingstænger

- 2021-09-24-

Trekkingstængerligner mere polerne, der bruges til skiløb, kan de bedre hjælpe dig med at bevæge dig op eller ned. Uanset om det er på fladt eller forrevne bakker, kan trekkingstænger hjælpe dig med at øge din gennemsnitlige hastighed.

De kan effektivt reducere skader på ben, knæ, ankler og fødder, især når du går ned ad bakke. En undersøgelse fra 1999 i Journal of Sports Medicine viste, at trekkingstænger kan reducere trykket på knæet med så meget som 25%.

Ved vandreture i landet kan trekkingstænger også stikke tornede brombær og edderkoppespind væk.

På et fladt sted kan trekkingstænger hjælpe dig med at etablere en stabil og konsekvent rytme, som kan øge din hastighed.

Trekkingstænger giver yderligere to kontaktpunkter, som forbedrer grebet i mudder, sne og sparsomme klipper.


Det hjælper med at opretholde balancen i vanskeligt terræn, f.eks. Når man krydser en flod, på trærødder og glatte mudderveje. At holde din krop i balance hjælper dig med at passere lettere og hurtigere.

Trekkingstængerkan bruges til at opdage vejforholdene forude, såsom vandpytter, smeltede snebroer og kviksand.

De kan bruges til at modstå angreb fra hunde, bjørne og andre vilde dyr. Læg dem oven på dit hoved for at få sig selv til at se højere ud. Det kan om nødvendigt smides ud som et spyd.

Trekkingstængerhjælpe med at reducere den vægt, du bærer under rejsen. Hvis du bærer for meget vægt og vil tage en lur, kan du læne dig op af en trekkingpæl.

Trekkingstænger kan ikke kun bruges til vandreture, de kan også bruges som teltstativ. Trekkingstænger er stærkere end teltstænger, så de er mindre tilbøjelige til at blive brudt af vinden. Trekkingstænger kan også bruges som medicinske skinner og ultralette padle.