Den korrekte brug af trekkingstænger

- 2021-09-26-

For ti år siden så man næsten ingen, der brugte vandrestave. Nu vil du opdage, at vandrere, klatrere osv. Alle bruger vandrestave.

I stereotypen for alle ville kun ældre vandrere bruge trekkingstænger. Men faktisk,vandrestave, som en hjælpeanordning under bjergbestigning, kan forbedre gangstabiliteten.

Brug af trekkingstænger, når du går, kan reducere den kraft, der påføres muskler og led, såsom ben og knæ, og få benene til at føle sig mere komfortable. Den korrekte brug af trekkingstænger kan gøre rejsen lettere og sjovere.

Brug af tovandrestavepå samme tid kan give bedre balance.

Men det er kun to stænger. Kender du virkelig den korrekte brug af dem?

Generelt tre-sektion trekking poler, kan de to sektioner fra spidsen af ​​stangen justeres.

Ved justeringvandrestave, bør du ikke overskride den maksimale justeringslængde, der er vist på trekkingpælene. Når du køber trekkingstænger, kan du først justere længden for at afgøre, om du kan købe trekkingstænger af passende længde.

Stående på et fly med en trekkingpæl i hånden, juster længden af ​​trekkingpælen, med dine arme hængende naturligt, og brug din albue som et støttepunkt, hæv din underarm til 90 ° med din overarm. Juster derefter spidsen af ​​trekkingstangen nedad for at røre jorden; eller placer hovedet på trekkingpælen 5-8 cm under armhulen, og juster derefter spidsen af ​​trekkingpolen nedad, indtil den rører jorden. Spænd alle stængerne på trekkingstængerne. Den anden ujusterede trekkingstang kan justeres til samme længde i forhold til trekkingstangen med den låste længde.

Den stærkeste tilstand for den tre-sektions justerbare trekkingstang er, når tre-sektions stængerne er af samme længde, så forlæng ikke kun en af ​​stængerne uden at bruge den anden.

Den bedste måde at bruge den på er at justere de to andre forlængelige stænger til samme længde, hvilket kan sikre støttepistolen for trekkingpælene og øge levetiden for trekkingpælene.