Gåfærdigheder med trekkingstænger

- 2021-09-26-

Fladt underlag og let op ad bakke
Følg den samme rytme som sædvanlig gang, med højre arm fremad med venstre fod ogtrekking stangfremad, men spidsen af ​​pinden bør ikke overstige kroppens forside og derefter skubbe tilbage mod jorden, og venstre hånd interagerer med højre hånd for at gøre de samme bevægelser.

Stejl skråning
Handlingen er den samme som normal gang, men armen skal være fremad, og vandrestangens position skal placeres foran kroppen, og vandrestangen skal bruges til at støtte kroppen opad for at reducere trykket på benene .
Hvis det er nødvendigt, kan to trekkingstænger bruges på samme tid til at udføre klatrehandlingen. Når kroppen skubbes op, kan håndfladen placeres på toppen af ​​stangen for at styrke skubbekraften.

ned ad bakke
På grund af den relativt store slagkraft,vandrestaveskal bruges til at reducere belastningen på benene.
Trekkingstangernes position skal placeres foran kroppen, og den skal være på jorden før de forreste fødder for at opnå effekten af ​​at dele styrke.

På samme tid skal du føle, hvor langt trekkingstængerne skal placeres for at opnå effekten af ​​at reducere trykket på benene og vil ikke bremse den oprindelige hastighed og rytme. Når det er nødvendigt, kan du øge længden påvandrestaveefter dine personlige følelser.