Forholdsregler ved udendørs telte

- 2021-09-27-

1. Valget af teltadressen

Teltets støtte skal vælges på et relativt fladt område, og prøv ikke at have for mange skarpe genstande på jorden, såsom sten, græsrødder, grene og lignende. Hvis der er det, skal det ryddes op. Selv ødelagte grene og grene er lette at gennembore dårlig gæld. Indgangen og udgangen skal vende væk fra luftudløbet, og jorden skal være relativt tør. Det er bedst, hvis der er en tynd græsplæne. Hvis jorden har en lille hældning, skal udgangen placeres på en nedadgående hældning, hvilket er praktisk til at grave og dræne.
For at beskytte teltet kan der lægges et stykke jordklud under teltet.

2. Support og fixering
(1) De mest almindelige dobbeltpolede telte i dag, når man hæverteltpoler, er det bedst at understøtte begge poler på samme tid.
(2) Ved sænkning afteltsøm, er det bedst at sænke de to modsatte hjørner af teltet først og derefter sænke de to andre modsatte hjørner. Teltet bundet på denne måde er relativt fladt.
(3) Når teltneglene sænkes, skal hældningsvinklen på 45-60 grader bruges, så teltneglene er lette at lægge ned og kraften er relativt stor. Jordspiklens afstand og retning ned i jorden skal være på samme akse som rebet, og rebet og jordspikeren er i en 90 graders vinkel, hvilket bidrager til at opnå den maksimale styrke. Vær opmærksom på den tilsvarende fiksering i den faste rækkefølge, for eksempel: venstre forreste hjørne, højre bageste hjørne, højre forreste hjørne og venstre bageste hjørne efter tur.
(4) Vær opmærksom på at binde alle forbindelsestovene mellem de indre og ydre telte og trække i vindrebet (det er meget vigtigt at trække i vindrebet).
(5) Teltposer, teltstangposer og gulvspikeposer skal lægges væk for ikke at gå tabt.
(6) Efter opsætning aftelt, kontroller afstanden mellem de indre og ydre telte. Hvis de indsættes sammen, vil det påvirke regn- og dugbeskyttelsen og bør justeres.

3. Grav drængrøft
Ved camping, hvis det regner, må grøftegravningsproceduren ikke udelades. Drængrøften skal være tæt på teltets yderkant. Hvis teltet ikke er udstyret med en nederdel, bør grøftens placering være bekvem for vandet, der strømmer fra teltet, til at komme ind i grøften. Drængrøften graves rundt om teltet, så det stillestående vand kan drænes glat.

4. Sager, der kræver opmærksomhed
Lej ikke for tæt på bjerget for at forhindre faldende sten og oversvømmelser på regnfulde dage. Vær desuden ikke for tæt på floden, for at højvandet ikke vasker teltet. Kort sagt, jeg håber, at alle kan huske de relevante metoder og trin til opsætning af et telt, og skal huske de relevante forholdsregler ved opsætning af et telt. Kun på denne måde kan du bedre beskytte dig selv og dine venner udendørs. Der er en ganske god udendørsteltherunder, og venner, der er interesserede, kan tage et kig.