PVC oppustelig kajak

PVC oppustelig kajak

Performance Travel kajakker. CHANHONE® PVC oppustelige kajakker af høj kvalitet er perfekte til camping, ferie, udforskning af fjerntliggende områder og yachts. De er også gode til padleentusiaster, der ikke ønsker at køre rundt med en kajak på deres tag! Rejsekajakker passer nemt ind i bagagerummet på din bil, taske eller kuffert. Når du føler kløen efter at padle, er din båd med dig!

Produktdetaljer

Chanhone PVC oppustelig kajak

Du kan være sikker på at købe højkvalitets CHANHONE® PVC oppustelig kajak, som kan tilpasses fra os. Vi ser frem til at samarbejde med dig, hvis du vil vide mere, kan du kontakte os nu, vi vil svare dig i tide!

Mennesker PVC oppustelig kajakbåd

Performance Travel kajakker. Oppustelige kajakker er perfekte til camping, ferie, udforskning af fjerntliggende områder og yachts. De er også gode til padleentusiaster, der ikke ønsker at køre rundt med en kajak på deres tag! Rejsekajakker passer nemt ind i bagagerummet på din bil, taske eller kuffert. Når du føler kløen efter at padle, er din båd med dig!

 

SPECIFIKATION

Skrogmateriale: PVC

Længde (m):3,1 - 4m

Padlere (Max):2

Oppustelig: Ja

Materiale: Nylon + Kraftig PVC

farve: Tilpasset

Service: OEM

inspektion: 100% inspiceret før levering

Standard: Alle slags produkter er ROHS-kompatible

Anvendelse: Fritid, Drifting, Racing

Certifikater: CE-certifikater

Tilbehør: pumpe

specifikationer

Oppustet: 12,5 fod. x 38"

Deflateret: 24,5" x 21" x 10"

Vægt: 28 lbs.

Kapacitet: 600 lbs

Inflationstid: 9 min.

Anledning: Søer og floder

 

funktioner

Den oppustelige kajak kan håndtere op til klasse III og IV strømfald med fart og kontrol.

High Pressure Drop Stitch Floor – Kan konkurrere med følelsen af ​​en hård kajak, men meget lettere! Den føles mere stiv, lydhør og stabilitet end traditionelle oppustelige lavtrykskajakker.

Forstærket lagdelt PVC-konstruktion - Giver et dobbelt lag beskyttelse, så kajakken sikkert kan hoppe af sten, træstammer og andre forhindringer i hvidt vand uden bekymringer om skader eller punktering.

Aftagelig bagerste sporingsskeg – Kan hurtigt afmonteres for hvidt vand (eliminerer forhindringer) eller efterlades på for overlegen sporingsydelse i fladt vand.

Hurtigt selvdæmpende drænpropper - Lad disse porte være åbne, når du navigerer i vand for hurtig og ubesværet dræning af cockpittet. Lad være lukket, når du padler fladt vand for at forblive højt og tørt.

 

Ofte stillede spørgsmål:

Q: Hvordan vælger man de bedste kajakker med den billigste pris?

A: Venligst lad mig vide, hvor mange vil du have til kajakker og detaljerne om din virksomhed. Den bedste pris vil blive tilbudt dig. Ikke kun den bedste pris, vi vil gerne give de bedste råd om kajakkerne og anbefale vores bedst sælgende kajak med dig.

Q: Hvad med leveringstiden?

A: Generelt inden for 25 dage. Det afhænger også af ordremængden.

Q: Hvilke farver er tilgængelige?

A: Enkeltfarver og blandingsfarver kan leveres ae efter kundens krav.

Q: Hvordan pakkes produkterne?

A: Vi pakker normalt kajakkerne med Bubble Bag + Kartonark + Plastpose, sikkert nok, vi kan også pakke det efter kundens krav.


Hot Tags: PVC oppustelig kajak, producenter, leverandører, tilpasset, gratis prøve, mærker, Kina, tilbud, mode, nyeste

Send forespørgsel

Relaterede produkter