Selv oppustelig sovepude

Selv oppustelig sovepude

Tunge puder er det mest besværlige. Det er praktisk at transportere og sparer lagerplads, hvis du bruger den selvopblæsbare sovepude, skal den kun fyldes til det angivne tryk. Når du går til havet for fritid og ferie, tag vores Self Oppustelige sovepude med, og nyd let solbadning på stranden. Den enkelt populære madras er mindre end 3 kg, og den dobbelte populære madras vejer 5 kg selv luft nok. En voksen kan let flytte til det sted, du vil hen. Nyttemodellen har de fordele, at luftpuden let kan bæres og tømmes efter rejse, og luftpuden kan bekvemt bæres i luftpuden, som er mindre i vægt , og kan let tømmes efter rejse. Når man hviler om natten, pustes luftmadrassen op og placeres i teltet. Som madras er den fugtsikker og behagelig. Det kan bruges med alle slags telte. Undersøgelsesgassengen matchet med militærtelt er det bedste anvendelseseksempel.

Produktdetaljer

1. produkt introduktion

Selvopblåselig sovepude, vandtæt selvbetjening, oppustelig sovemåtte, til rygsæk, rejser, vandreture let luftmadras, ultralet. Nyd den bedste nattesøvn eller luretid, selvom du sover under åben himmel! Med Self Inflatable Sleeping Pad er der ikke mere rygsmerter eller generende ubehag fra små sten. Den selvoppustelige sovepude bruger nylon komposit tpu. Denne lette campingmåtte er yderst nyttig til alle udendørs aktiviteter. Dens super lette, kompakte, vandtætte og let oppustelige. Glem luftpumper, glem alt om at komme ud af vejret, når du puster din gamle liggeunderlag op, glem alt om luftudslipende lejemadrasser. Med kun 10 til 15 vejrtrækninger er denne ergonomiske sovepude klar til brug. Minimer oppustningstid, minimer spildulykker og maksimer fornøjelse! Tykke luftceller begrænser luftens bevægelse, og ventilen er omhyggeligt designet til at låse luften inde. Ikke mere luftlækage. Du skal ikke bekymre dig mere! Denne selvoppustelige sovepude er klar til at modstå hård brug. Ideel til camping, vandreture, fiskeri, jagt.


2.Produktparameter (specifikation)

vare

værdi

Oprindelsessted

Kina, Zhejiang

Model nummer

CH-AB202111

Ved oppustningstilstand

Ekstern pumpe

Dampproof Mat Type

Madras

Udendørs aktivitet

Selvkørende rejse

Campingmåtte materiale

PVC

Navn

Oppustelig sovemadras

Materiale

40D Nylon Composite TPU

Farve

Blå, grøn, sort, rød eller OEM

Logo

OEM -logo eller intet logo

Størrelse

190x60x6cm

Opbevaringsstørrelse

22*9 cm

4843 Vægt

480 g

Pakke størrelse

40x24x36cm

Kartonmængde

25 stk

N.W

13 kg


3.Produkt Feature og ansøgning

Self Oppustelige sovepude egenskaber:
1. Nylonmateriale, med TPU -belægning, behageligt og blødt uden luftlækage.
2. Det kan splejses, og de to sider er splejset med trykknapper, som kan uendeligt splejses med flere luftpuder; Hegnstøtte design, god ventilation.
3. Dobbeltlagsventil, hurtig inflation og deflation, det første lag indeholder envejs oppustningssystem for at forhindre luftlækage, og det andet lag kan åbnes for hurtig deflation.
4. Fodinflation, praktisk og arbejdsbesparende, selv rebound envejs inflationsstruktur, fod kan let fuldføre inflation.
5. Integreret pude, behagelig pude søvn, ingen grund til at købe en anden pude; Lille opbevaring, let at bære efter tømning af opbevaring.


4. Produktdetaljer

1. Vandtæt flokoverflade og 0,38 mm plastmateriale i Self Oppustelig sovepude
2. 3 i 1 ventil med udvidet åbning til hurtig opladning og udluftning
3. Sammenlignet med den traditionelle madrasstørrelse (længde x bredde) giver et bredere soveområde og en mere bekvem sengelagningsmetode til arbejde udenfor
4. Den 23 cm tykke madras er blødere og mere behagelig
5. Stærkt klæbende rayonlag, bølget stribe struktur
6. let vægt, lille opbevaringsstørrelse, som kan spare tid og energi, når den bruges udendørs
7. Den oppustelige pude skal undgå åben ild, grus eller andre skarpe genstande under brug. Ren oppustelig pude kan rengøres med en våd klud, må ikke skrubbes eller vaskes i maskin.
8. Normalt opbevaret i et køligt, tørt rum, kan det forlænge luftpudernes levetid.


5.Produktkvalifikation


6.Levering, forsendelse og servering


7. ofte stillede spørgsmål

1. hvem er vi?
Vi er baseret i Zhejiang, Kina, starter fra 2021, sælger til Nordamerika (35,00%), Østeuropa (18,00%), Sydamerika (15,00%), WesternEurope (13,00%), Sydøstasien (8,00%), Nordeuropa ( 5,00%), Afrika (3,00%), Sydeuropa (3,00%). Der er i alt omkring 11-50 mennesker på vores kontor.
2.Hvad er leveringstiden efter betaling af disse letvægtsaluminiums trekkingstænger?
Normalt er leveringstiden 2-10 dage for prøve og 20-40 dage for masseproduktion;
3. hvordan kan vi garantere kvalitet?
Altid en præproduktionsprøve før masseproduktion;
Altid sidste inspektion før forsendelse;
4. hvad kan du købe fra os?
telt, luftpude, sovepose, udendørs madlavning, campinglygte
5. hvorfor skulle du købe fra os ikke fra andre leverandører?
Vores virksomhed har et professionelt design- og produktionsteam og opdaterer konstant produkter for at imødekomme de seneste sociale behov.
6. hvilke tjenester kan vi levere?
Accepterede leveringsbetingelser: FOBï¼ ›
Godkendt betalingsvaluta: USD, EUR;
Accepteret betalingstype: T/T, L/C, D/P D/A, kontanter;
Sprog der tales: engelsk, kinesisk, japansk, tysk
Hot Tags: Selvoppustelig sovepude, producenter, leverandører, tilpasset, gratis prøve, mærker, Kina, tilbud, mode, nyeste

Send forespørgsel

Relaterede produkter