Alsidigt telt til al slags vejr

Alsidigt telt til al slags vejr

Chanhone's Alsidige All-Weather Tent er et alsidigt telt designet til at blive brugt under en række forskellige klimaforhold, i stand til at klare behovene fra forskellige årstider og forskellige vejrmiljøer.

Produktdetaljer

Alsidigt all-weather telts nøglefunktioner inkluderer:

Velegnet til flere klimaer: Dette telt er designet til at klare forskellige klimaforhold, uanset om det er solrigt, regnfuldt, koldt eller varmt, hvilket giver grundlæggende beskyttelse og komfort.

Alsidighed: Ud over at beskytte mod hårdt vejr har dette telt flere anvendelsesmuligheder og kan bruges i forskellige scenarier såsom camping, vandreture og eventyraktiviteter.

Holdbar og vandtæt: Holdbart vandtæt materiale og strukturelt design forhindrer regnvand i at trænge ind i teltet og holder interiøret tørt.

God ventilation: Designet med ventilationsåbninger eller vinduer for at hjælpe luften med at cirkulere og forhindre fugt og ophobning af fugt inde i teltet.

Det alsidige all-weather telt er for dem, der har brug for et alsidigt, holdbart telt, der kan bruges i en række forskellige miljøer. De giver friluftsentusiaster en alsidig bolig- og læmulighed i al slags vejr, der giver vigtig komfort og beskyttelse, uanset om det er på en campingplads eller på en vandretur.


Chanhone Alsidige teltejendomme til al slags vejr

1.Telttype: 1-2 personer
2.Størrelse: 300*300*200/60CM
3.Telt struktur: enkelt lag telt
4. Pole materiale: Aluminium stænger
5.Stof: 285g bomuldsstof / 900D Oxford stof
6. Bundmateriale: 530g PVC
7.Farve: Beige
8. Vægt: 30000 (g)
9. Rumstruktur: et soveværelse
10. Vandtæt koefficient: 2000mm-3000mm
20. Gældende scenarie: bjergbestigning, fiskeri, vandtæt, ultralet, vindtæt, kold, vildmarksoverlevelse, eventyr, picnic.


Om man skal acceptere tilpasning

acceptere


Pakning

1. Forsyningsevne: 10000 styk/stykker om året
2.Port: Ningbo, Shanghai eller anden havn kan forhandles
3.pakkestørrelse:135*35*35
4.Packning mængde: 1 stk/karton
5. Emballage Bruttovægt: 46 kg
6. Emballagedetaljer:
1 stk i en Oxford stof bæretaske, 1 stk i en karton.

Chanhone Four Season Camping TentChanhone Four Season Camping TentChanhone Four Season Camping TentChanhone Four Season Camping TentChanhone Four Season Camping TentChanhone Four Season Camping TentChanhone Four Season Camping TentChanhone Four Season Camping TentChanhone Four Season Camping TentChanhone Four Season Camping TentHot Tags: Alsidigt all-weather telt, fabrikanter, leverandører, tilpasset, gratis prøve, mærker, Kina, tilbud, mode, nyeste

Send forespørgsel

Relaterede produkter