Camping køkkengrej sæt med pander og gryder

Camping køkkengrej sæt med pander og gryder

Med dette campingkøkkensæt med pander og gryder lavet i Kina, behøver du ikke bekymre dig om at have noget udendørs køkkenværktøj. Du kan tilberede nærende og lækre måltider udendørs, hvilket er meget gavnligt for dit helbred. campingkøkkenet er specielt designet til dem, der elsker picnic. Den er modstandsdygtig over for høje temperaturer, modstandsdygtig over for slid og behagelig at rengøre. Velegnet til indendørs og udendørs brug.

Produktdetaljer

TilpassetCamping køkkengrej sæt med pander og gryderfra Kina ChanHone producenter og leverandører

Du er velkommen til at komme til vores fabrik for at købe det seneste salg, lav pris og høj kvalitet CHANHONE®Camping køkkengrej sæt med pander og gryder. Vi ser frem til at samarbejde med dig.ChanhoneCamping køkkengrej sæt med pander og gryder.Introduktion

Den bedste kvalitet, giftfri anodiseret aluminium CHANHONE®Camping køkkengrej sæt med pander og gryder.er nødvendig for vandretur backpackere. Med non-stick camping køkkengrej, kan du tilberede lækker mad selv under udendørs aktiviteter Foldbart håndtag med silikone rør dæksel for at beskytte det mod brænding Let og foldbart design, praktisk til opbevaring og transport til hvor som helst at rejse. Den er lille, men praktisk. Den er specielt designet til madlavning på camping og vandreture. Vores forretning har fokuseret på brandstrategi. Kundernes glæde er vores bedste reklame. Vi tilbyder også OEM-firma til laveste pris for Kina Køkkengrej Sæt Gryder og pander Non Stick Køkken Camping Køkkengrej Sæt Cooking Pot, Velkommen til at skabe den godt og omfattende stående forretningsvirksomhed interaktioner med vores virksomhed for at producere et fantastisk potentiale i fællesskab. kundernes fornøjelse er vores evige forfølgelse! Laveste pris for Kina Stegepande og gryder og pander pris, med høj kvalitet, rimelig pris, levering til tiden og tilpassede og tilpassede tjenester for at hjælpe kunder med at nå deres mål med succes, vores virksomhed har fået ros på både indenlandske og udenlandske markeder. Købere er velkomne til at kontakte os.


2.Chanhone Camping Køkkengrej Set Parameter (Specifikation)

Produktnavn

Camping køkkengrej sæt

Oprindelsessted

Kina, Zhejiang

Model nummer

CH-GGS17

Brug

Passer til 3-4 personer

Produktnavn:

Udendørs køkkengrej

Pakke

oppo taske, nylon taske, farve boks

Materiale

anodiseret alu; Rustfrit stål; PP

N.W

440 g

Pakningsmængde

12 sæt

CTN.vægt

8 kg

CTN.størrelse

46*32*37 cm

Indhold

1.lille skål φ 113*52mm 0,4L

2.lille gryde φ 113*98mm 0,9L

3.stor skål φ 126*61mm 0,6L

4.stor gryde φ 132*103mm 1,3L

tilbehør

svamp * 1


3. ChanhoneCamping køkkengrej sæt med pander og gryderFunktion og applikation

Camping køkkengrej Sæt fordele og nødvendighed som følger:
1. Lavet af højkvalitets aluminium, skål og ske er lavet af fødevaregodkendt materiale med non-stick belægning for nem rengøring, giftfri og høj temperaturbestandig
2.Isoleret plastikhåndtag beskytter fingrene mod høje temperaturer, kogegrej er afgørende, når du planlægger lange vandreture.
3. Komfuret og grydegrebet kan foldes sammen for at spare plads, og alle genstande i køkkenmaskinen kan opbevares sammen i netposen for nem transport.
4. Velegnet til 3-4 personer, med komplet tilbehør, afgørende for udendørs camping
5. Lille størrelse og bærbar, alle genstande i dette køkkensæt kan opbevares sammen i en mesh-pose for bekvem transport.
6.sammenfoldelige håndtag på gryde, stegepande og 1 spsk. De kan foldes sammen for at spare plads. Den er specielt designet til at rydde op i små ting og fylde lidt, så du næsten ikke mærker vægten på ryggen
7. Campingpladsens pandesæt kan lave lækker mad hurtigt og jævnt, velegnet til camping, vandreture, backpacking, picnic og andre udendørs aktiviteter.


4. ChanhoneCamping køkkengrej sæt med pander og gryderdetaljer

1.Let og bærbar
Camping Kogegrejesættet er lavet af aluminium som helhed og har samme vægt som en mobiltelefon. Den er meget let, og du kan tage den med når som helst på campingpladsen udendørs.
2, Foldbart håndtag
Gryden bruger et foldbart håndtag med et lag gummi på håndtaget for at forhindre glidning og varmeisolering.
3. Udsøgt poleringsproces
Denne campinggryde er lavet af aluminium, og den dobbeltsidede poleringsproces gør potten glattere og stærkere.
4. Bærbar stoftaske
Med en stoftaske, bærbar til at bære.


5. ChanhoneCamping køkkengrej sæt med pander og gryderKvalifikation

Camping Cookware SetCamping Cookware SetCamping Cookware SetCamping Cookware SetCamping Cookware Set


6.Lever, forsendelse og servering

Camping Cookware Set

Chanhoneer klar til at levere vores bedste kvalitetCamping køkkengrej sæt med pander og grydertil alle kunder i hele verden.


For 24 timers kontaktoplysninger som nedenfor:

Tlf.: +86-574-87895312

Fax: +86-574-87895205

Mobil: +86-15957484725

E-mail:admin@chanhone.com

Hot Tags: Camping køkkengrej sæt med pander og gryder, fabrikanter, leverandører, tilpasset, gratis prøve, mærker, Kina, tilbud, mode, nyeste

Send forespørgsel

Relaterede produkter