Bærbart udendørs camping køkkengrej sæt

Bærbart udendørs camping køkkengrej sæt

Det bedste kvalitets ikke-giftige anodiseret aluminium CHANHONE® Portable Outdoor Camping Køkkengrej Set lavet i Kina er nødvendigt for vandre backpackere. Kombinationssættet er foldet til et lille bundt for nem transport og opbevaring. Den er specielt designet til camping- og vandremadlavning. Den er lille, men praktisk.

Produktdetaljer

ModeBærbart udendørs camping køkkengrej sætProducenter og leverandører


Som den professionelle fremstilling, vil vi gerne give dig nyeste salg, lav pris og høj kvalitet CHANHONE®Bærbart udendørs camping køkkengrej sætsom kan tilpasses. Hvis du vil vide mere, kan du kontakte os nu, vi vil svare dig i tide! Vi ser frem til at samarbejde med dig.1. ChanhoneBærbart udendørs camping køkkengrej sætIntroduktion

Med denne høje kvalitetBærbart udendørs camping køkkengrej sæt, behøver du ikke bekymre dig om ikke at have udendørs køkkenredskaber. Du kan tilberede nærende og lækre måltider udendørs, hvilket er meget gavnligt for dit helbred. Den er højtemperaturbestandig, slidstærk og behagelig at rengøre. Velegnet til indendørs og udendørs brug. Ved at overholde det grundlæggende princip om "kvalitet, leverandør, ydeevne og vækst", har vi nu opnået tillid og ros fra indenlandske og globale kunder for god kvalitet China Comlom Outdoor CHANHONE®Bærbart udendørs camping køkkengrej sæt, For yderligere spørgsmål eller hvis du har spørgsmål vedrørende vores løsninger, bør du normalt ikke vente med at tale med os. God kvalitet Kina Camping køkkengrej sæt og aluminium køkkengrej pris, vores tro er at være ærlige først, så vi bare levere høj kvalitet merchandise til vores kunder. Håber virkelig, at vi kan være forretningspartnere. Vi tror på, at vi kan etablere langvarige forretningsforbindelser med hinanden. Du kan frit kontakte os for mere information og prisliste over vores varer! Du vil sandsynligvis være unik med vores hårprodukter.


2.Chanhone aluminium camping køkkengrej parameter (specifikation)

Oprindelsessted

Kina, Zhejiang

produktnavn

Camping køkkengrej i aluminium

Model nummer

CH-GGS16

Brug

Passer til 7-8 personer

Produktnavn:

Udendørs køkkengrej

Pakke

oppo taske, nylon taske, farve boks

Materiale

anodiseret alu; Rustfrit stål; PP

N.W

2025g

Pakningsmængde

4 sæt

CTN.vægt

10,5 kg

CTN.størrelse

49*49*21 cm

Indhold

1.større gryde φ 208*130mm 4,2L

2.stor gryde φ 182*110mm 2,6L

3.midtpotte φ 162*85mm 1,6L

4.frituregryde φ 213*52mm 1,1L

5.kedel φ 152*68mm 1,7L

tilbehør

svamp * 1, ske * 1, skovl * 1, skål * 6, fad * 4


3. ChanhoneBærbart udendørs camping køkkengrej sætFunktion og applikation

Aluminium Camping Køkkengrej fordele og nødvendighed som følger:
Sammenfoldeligt håndtag: Camping køkkengrej sæt har et foldbart håndtag for at spare plads og kompakthed
Anvendelse: udendørs kokkesæt er ideelt til camping, rygsæk, vandreture, nødberedskab eller som en del af et overlevelsessæt.
Rejsebrug: når Picnic komfur sæt er installeret til rejser og opbevaring (gryden er dækket af gryde), kan folde lejr gryde sæt rumme komfur, tændstikker, krydderier, salt, peber, svamp og mange andre ting.
Nem at opbevare: Håndtaget til Picnic Cook's Set er sammenklappeligt og nemt at opbevare. Silikoneslangebetræk beskytter dig mod forbrændinger.
Materiale: Det sammenklappelige campinggrydesæt er lavet af aluminium, som er kendetegnet ved højkvalitets hård aluminiumoxidation, høj temperaturbestandighed, slidstyrke og behagelig berøring. Velegnet til indendørs og udendørs brug.


4. ChanhoneBærbart udendørs camping køkkengrej sætdetaljer

1. Anodiseret belægning, belagt med belagt klud, let at rengøre, beskytter potten og forlænger levetiden.
2. Ved hjælp af importeret aluminium, avanceret hård aluminiumoxidation.
3. sammenklappeligt grydedesign, ingen plads, komplet picnicudstyr, velegnet til overlevelse i naturen.
4. Aluminium Camping Køkkengrej er udstyret med en opbevaringsnetpose til nem opbevaring af gryder og også til at dræne vand.
5.Høj temperaturbestandighed, slidstyrke, behagelig håndfølelse, indendørs og udendørs bør bruges.


5. ChanhoneBærbart udendørs camping køkkengrej sætKvalifikation

Aluminium Camping CookwareAluminium Camping CookwareAluminium Camping CookwareAluminium Camping CookwareAluminium Camping CookwareAluminium Camping CookwareAluminium Camping CookwareAluminium Camping Cookware


6.Lever, forsendelse og servering

Chanhone er klar til at levere vores bedste kvalitetBærbart udendørs camping køkkengrej sættil alle kunder i hele verden.


For 24 timers kontaktoplysninger som nedenfor:

Tlf.: +86-574-87895312

Fax: +86-574-87895205

Mobil: +86-15957484725

E-mail:admin@chanhone.comHot Tags: Bærbart udendørs campingkøkkensæt, producenter, leverandører, tilpasset, gratis prøve, mærker, Kina, tilbud, mode, nyeste

Send forespørgsel

Relaterede produkter